Scorpion написа:
Всички природозащитници - на Erasmus при аборигените. Там ви е мястото - сред цивилизацията явно ви е некомфортно.
Това пък изказване е толкова неадекватно и не на място, че можеше направо да си го спестиш.
Ами Захариев, жал ти е за хората, защото са останали без семейства, щеше да ти е повече жал, ако ние бяхме изчезващ вид, мисля си.
Смятам, че виждането ти за природата е отвратително и гнусно изопачено. И моля те, цитирай ми Атанас Далчев, защото не разбрах какво общо има в темата

?
Марков, не ми пука дали ще изглеждам по-добрата и не ми пука защо размислите ти са толкова объркани в собствената ти глава, че се опитваш да изопачиш една представа през друга. Ясно ми е какво смятам, така че не говори вместо мен.
И нещо последно - ЧОВЕК ИМА НУЖДА ОТ ПРИРОДАТА, добре, това НИКОЙ тук не го отрича. Почнахте да си чешете езиците дали е добре да ядем животните и да се топлим на дърва, а не да отговаряте на въпроса дали е редно да се убиват редки видове.
И още нещо - никой от вас, ама никой, от тия дето обяснявате как е добре да се трепат животните, никой не би посмял да вдигне или пушка или нож към някое животно. Започенте сами да преследвате животните, дерете си ги, обличайте си ги. Обаче не ви стиска, пък пропвядвате някакъв псевдоморал. Какъвти морал. Глупост.
И още нещо до Захариев - от 5-6 години насам се счита за ужасно лоша проява на вкус да се пръкнеш с естествена кожа на някое видно мероприятие. Дизайнери, актьори и др.... носят изкуствени материи, за да внушат на хората, че тъй е правилно.
И друго - много хора преди теб са обявили Маркс за несъстоятелен и ... да не се изразявам по-грубо. Защо мислиш, че откриваш топлата вода?
Язък, че учиш етнология.