аз лично не рева за Европа
Иначе от моите познати няма човек,който да мисли за здравето си,освен един единствен.Всички други им е все тая. Че е вредно - вредно е,спор няма.Прав/а си за това,че едните са "убийци" и е редно да се съобразяват,за да не вредят на другите.Но все пак толерантност ми се струва че ако няма и от непушачите,никога няма да има и от пушачите.
Освен това спокойно мога да кажа че след толкова години дето пуших белите ми дробчета нямат и спомен от цигарения дим, т.е. съвсем добре са си.Всеки организъм е различен - ако ти се скапваш супер лесно,други не.Сещам се за едни мои приятели-братя.Единия пушеше супер много - белите му дробове бяха съвсем наред.Брат му не пушеше и белите му дробове бяха все едно е пушил доволно
А ти ако мислиш че на 20-21-22 си много пораснал и много осъзнаваш всичко около теб.....съвсем "крехки" са си - познавам много хора на тая възраст дето изобщо не мислят.
Цитат:
Когато пораснеш, ще разбереш, че има и хора, които имат лекарско предписание да не вдишват такъв дим, а са принудени да го правят всекидневно - на места, където не могат да го избегнат, ако не ходят с противогаз.
Според теб нормално ли е личният ми лекар да ме пита пуша ли, при положение, че съм върл непушач?
Не познавам хора,които по лекарско предписание не бива да вдишват цигарен дим.Това е като да имаш слънчева алергия,алергия от прах и прочие-рядкост.Наистина за тези хора е изключително гадно това,че се пуши почти навсякъде и те нямат избор,освен да ходят с маска.
А е абсолютно нормално личният ти лекар да те пита дали пушиш,не разбирам кое му е ненормалното :") Или просто не ти схващам логиката.