на тая страница прочетох егати разсъжденията, бате...
И то от жени

на които им е природно заложено да са по-милостиви... Едната от които е и майка

Алоуууу, богоизраните висши създания, които могат да решават кое да живее и кое да умре... не мислите ли, че сте се самозабравили в илюзията, че човекът е висш и контролира природата... А най-лошото в тая заблуда е, че покрай заслуженото наказание на хората, умират и невинни животинки... я питайте ги тия в мексиканския залив добре ли им е и как виждат бъдещето си сега
Както и да е...
Познавам една от инициаторките на подписката. Вететинарка на мойто котенце е. два месеца се опитваше да го излекува от гъбиччките, с които беше заразено и които плъзнаха и по мене... 5-6 пъти съм ббила в клиниката й и винаги там е имало я куче от приюта, я някое улично коте в крайно лошо състояние, на което се вливат системи и се помага по някакъв начин... Това са изключително добронамерени и отдадени на професията си хора, които помагатна животните, които са в това състояние заради безжалостни и примитивни хора!
ПостСкриптум Боромир, момко , виж
тва ти покрай странстването си в чужбина си позабравил за цивилизованото общуване на белите европейци...

Но пък си запазил някакъв балкански просташки манталитет, изразяващ се в склонността да се правиш на интересен.... ще ти дам аргументи, ако ти ми дадеш смислени такива, далече от наивистичното, да не кажа инфантилно - ''пречи ми, не-пречи ми'' Щото, продължавайки линията на твоята мисъл, аз изложих абсурдността, че мене пък ми пречи съседското отроче и що по твойта 'логика' да не шитна и него...
а доколкото имиджът на НБУ елош, заради мене... то по същата причина такъв трябва да имат както унсс, така и милото СУ
(въпреки че тоя на СУ напоследък стремглаво пропада
, па може и в мене да е била причината
)