Добре, и тук ще го напиша:
^PrincessA^ написа:
Thus ruleth ^PrincessA^ & Berserker:Гласува се от понеделник до неделя. Всеки гласува само по веднъж и само за един човек през текущата седмица.
В неделя вечерта първият по точки сяда за разпит, а ако първенците са няколко се създават теми за всеки поотделно.
Хората, неписали във форума през последните 2 месеца, както и тези, за които не е гласувано нито веднъж през същия период, автоматично губят всички получени до момента гласове. Останалият списък се запазва и към него се добавят гласовете от новата седмица.
Всеки потребител може да задава на един участник не повече от 30 въпроса, разпределени най-много в 3 отделни мнения. Избраният в Р&С не е длъжен да отговаря на въпросите, които са над този лимит.
Избираните в класацията получават "имунитет" за следващите три месеца, след което отново може да се гласува за тях. Наред с отчитането на гласовете, шефовете на Размислите водят и списък на "имунизираните".
Всяка седмица победителят в класацията има право да си избере потребителя, задавал най-интересните въпроси, и да го покани на по бира (или на вечеря), като повелителите на Размислите могат да изберат да присъстват или не на срещата, и да разкажат после какво се е случило

. Поканеният е длъжен да приеме в удобно за него време.
... и сега изведнъж:
^PrincessA^ написа:
Трия Антоанета от класацията, понеже акаунтите й са баннати, поради дублиране. Който е гласувал за нея през тази седмица, има право да даде нов глас.
Ето това ме притеснява!
Как предлагате да гласуваме за нея при баннат акаунт? А защо е баннат? Защото имало дублиране!
Ще съобщя на всички, че от моето Ай пи има три регистрации:
1. моята, която е първа;
2. на брат ми, който влиза на няколко месеца веднъж и пуска по два-три поста (Берса знае за това от години!);
и 3. на едни братовчед, който живя няколко месеца при мен и май е влизал само тогава...
Ми баннете и мен тогава, пък си оставете някой от др. двама!
Сигурно ви звуча мноого гадно на някои и особено на Роджъртейлър, с когото се заядохме преди 2-3 вечери, но изглежда за някои това е начинът да наложат своята гледна точка и да спечели техния човек, а не друг (като дисквалификацията на ЦСКА за ШЛ! С поредица от дисквалификациии някои могат да вземат и Купата, но нищо не помага да станат нещо като средноевропейски футболен отбор!).
Всъщност, баннахте я, само защото ви дразни и ще спечели гласуването, нали?
П.П. Не очаквах някога да се застъпя за ЦСКА...