Дата и час: 18 Яну 2026, 21:13

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Не на насилието
МнениеПубликувано на: 10 Дек 2008, 14:11 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Касае се за зверското убийство на 19 годишния Стоян Балтов.От пресата разбрахме за това, че в училището, в което работи неговата майка е предприета кампания "Не на насилието" и решихме с приятели да се присъединим към тях.За целта подготвихме специална пощенска кутия в интернет, където да можем да събираме писма, които в последствие да можем да изпратим на електронния адрес на училището.Разговаряхме с представител на управата на училището по телефона и те приеха радушно присъединяването ни към инициативата "Не на насилието".Бих искала да ви приканя вие също да се присъедините на адрес ne_na_nasilieto@mail.ru или директно на адреса на училището:
xsou_sliven@abv.bg
Ето и сайта им в интернет:

http://www.10sousliven.hit.bg/kontakti.htm

За целта подготвихме специална пощенска кутия в интернет, където да можем да събираме писма, които в последствие да можем да изпратим на електронния адрес на училището.Разговаряхме с представител на управата на училището по телефона и те приеха радушно присъединяването ни към инициативата "Не на насилието".Бих искала да ви приканя вие също да се присъедините на адрес ne_na_nasilieto@mail.ru или директно на адреса на училището:
xsou_sliven@abv.bg

Ето и сайта им в интернет:- http://www.10sousliven.hit.bg/kontakti.htm

Вчера жителите на гр.Сливен са излезли и са се редили на опашка в този студ по улиците, за да се включат в инициативата.
Приканвам ви от свое име да се включите в тази инициатива по избран от вас начин - има неща, за които се налага Обществото ни да се обедини и да покаже, че неговата позиция e категорична по въпроса с насилието.
Ето http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=258886информация от пресата за тези, които не знаят за какво е всичко това.-

Искрено благодаря на всеки, комуто е станала близка на сърцето нашата инициатива!

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Не на насилието
МнениеПубликувано на: 11 Дек 2008, 03:18 
The best things in life aren't things
Аватар

Благодарил (а): 1423 пъти.
Според мен тези писма трябва да се получават от всички училища, които участват в инициативата, които отново трябва да бъдат "всички".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Фев 2009, 14:36 
Легендарен флуудър

Насилието е част от света. ВИНАГИ ще го има! Въпросът е да не е самоцел и ежедневие. То просто трябва да се ограничи чрез адекватни закони и санкции. Кауза под надслов "НЕ НА НАСИЛИЕТО" е обречена на неуспех още от заглавието.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Фев 2009, 18:25 
Гурбангули Бердимухамедов
Аватар

Благодарил (а): 313 пъти.
Това е като плаката "НЕ НА МАФИЯТА", който един пенсионер беше закачил на протеста на 21-ви. Направо си представям как мафиотите ще видят плаката и ще си кажат: "Ей, виж, не ни искат. Я да спрем да вършим престъпления!".

Изображение

Правила на раздел "Мнения"
:cat: :albino: :cherry: :faroah: :cherry: :albino: :cat:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Фев 2009, 21:12 
Легендарен флуудър

pora_e_priqtel написа:
Това е като плаката "НЕ НА МАФИЯТА", който един пенсионер беше закачил на протеста на 21-ви. Направо си представям как мафиотите ще видят плаката и ще си кажат: "Ей, виж, не ни искат. Я да спрем да вършим престъпления!".

Това исках и аз да кажа!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2009, 12:06 
Christian
Аватар

Благодарил (а): 37 пъти.
За насилието- когато ви посегнат, дръпнете се назад, за да избегнете удара. След това нанесете зашеметяващ удар и напуснете сцената. Така се избягват усложнения. Ако обаче сцената на събитието е вашият дом- изхвърлете от дома си човека, който ви е посегнал. Мисля, че дадох почти универсална система за действие. А, не! За пистолетите не съм казал. Ако тръгнат да ви насочат огнестрелно оръжие- не стойте пред дулото, чакайки кротко и послушно да ви убият, а още преди да са се прицелили във вас- отнемете оръжието на агресора и го предайте на полицията. Ако тръгнат ви насочват много оръжия- напуснете мястото на случващото се преди да са се прицелили във вас. Така е още по-универсална системата ми за реагиране.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Юли 2009, 11:50 
Вазов
Аватар

FightForFreedom написа:
За насилието- когато ви посегнат, дръпнете се назад, за да избегнете удара. След това нанесете зашеметяващ удар и напуснете сцената. Така се избягват усложнения. Ако обаче сцената на събитието е вашият дом- изхвърлете от дома си човека, който ви е посегнал. Мисля, че дадох почти универсална система за действие. А, не! За пистолетите не съм казал. Ако тръгнат да ви насочат огнестрелно оръжие- не стойте пред дулото, чакайки кротко и послушно да ви убият, а още преди да са се прицелили във вас- отнемете оръжието на агресора и го предайте на полицията. Ако тръгнат ви насочват много оръжия- напуснете мястото на случващото се преди да са се прицелили във вас. Така е още по-универсална системата ми за реагиране.

Из "10 начина да оцелееш 16сек. срещу Чък Норис"...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Юли 2009, 14:21 
Добрата фея
Аватар

Благодарил (а): 920 пъти.
FightForFreedom написа:

тва как съм го пропуснала?! :shock:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Юли 2009, 16:26 
Alter Schwede
Аватар

Благодарил (а): 115 пъти.
Верно си е :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2011, 21:51 
A Soul Lost in Endless Time
Аватар

Благодарил (а): 249 пъти.
Пак за насилие, и пак за 19-годишен, но този път е Ангел, а не Стоян и е в Катуница, а не Щудград...
Баси! Сякаш цялото ни общество се върти на едно и също място, забързано като хамстер във въртележка.... Големи приказки, много напъни и никакво придвижване напред... :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ]