CellarDoor написа:
windinthetank написа:
Ооо, фен на Колдплей... сега кажи, че си и 1-ви курс английска и можем да си спретнем малко фенклубче...
А относно цитата, дано не си пеем след един семестър:
...noone said it would be so hard...
....oh let's go back to the start...
Само дето връщане назад няма... еххех
Съм, съм
Още прохождам с Колдплей де... добре, че беше Violet Hill, да ги оценя =)
Animassacre написа:
A освен френски, какво друго можем? Източни езици? НЯМА ДА УЧА НЕМСКИ!!! Никой повече не може да ме накара да го уча, ако ще да се появи втори Хитлер и да погне славяните!
Ъъъ... Тук всичко е доброволно, струва ми се

Е, няма по-хубаво от това тъкмо да започваш да харесваш някоя банда и да имаш толкова много творчество, което само тебе чака...

Абе хора, относно другите езици, май наистина се избират чак 2-ри курс, ако съм разбрала правилно от таблицата с учебните планове. Оттам също видях, че ще имаме само четири предмета през първия семестър. Със спорта стават 5. Та, някой има ли си идея средно по колко часа ще прекарваме в университета и много ли са разпокъсани часовете? Сестра ми сега ще е първи курс в НБУ и има средно по два часа три-четири пъти в седмицата, представяте ли си? А на мен ми казаха, че в английска филология се учело адски много, всеки ден, че и събота. Е, източникът на информация не беше кой знае колко надежден - приятелка на братовчедка на съквартирантка на студентка в СУ хехе, но все пак - много ли ще ни мъчат? Аз не мога да си представя шест дена да се занимаваме от сутрин до вечер с четири предмета...
А за спорта нещо знаете ли - кога се записваме, какви видове има, изобщо някой ходи ли и какво му е мнението.
Сори, добри хора, ама и вие сте били зайци, нали?