Дата и час: 22 Яну 2026, 22:34

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Суахили
МнениеПубликувано на: 23 Дек 2009, 01:32 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Хах, доста оптимистичен въпрос... Но, ще кажа само, че сегашната група е под въпрос дали ще оцелее след първия семестър, та камо ли да има желаещи и за втория. Уж бяха много ентусиастите, а почти винаги караме най-много трима човека. Предполагам, ако искаш, можеш да дойдеш на един от нашите часове, за да видиш за какво става въпрос - като цяло обаче не сме взели кой-знае-колко неща (не караме редовно - все се случва нещо и рядко се случва да имаме занятие), така че считам, че няма да е никакъв проблем да наваксаш (евентуално)...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Дек 2009, 22:41 
В началото бе словото
Аватар

Ммм :D хах.. По принцип езикът не се ли учи само първия семестър? :roll: Жалко, че е толкова несериозно :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 31 Дек 2009, 14:12 
В началото бе словото
Аватар

Здравейте и от мен :) Още една желаеща да изучава суахили.
Нямам никакъв опит с арабския (чието влияние се усещало в суахили, както разбрах), но затова пък има възможност след няколко месеца да отида в Кения и да го упражнявам с native speakers :lol:
Доколкото разбирам не сте много напред с материала, тоест има възможност да се включа. Кога и къде точно се събирате? Само ще вметна че знам къде се намира ЦИЕК, но вътре в сградата не съм влизала никога през живота си.
И имате ли някакъв учебник или нещо подобно (книжка, сайтче...), което мога предварително да си намеря и поразгледам?
А и още нещо, ако вземе че ми хареса :), къде трябва да се запиша и какви пари струва удоволствието?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Яну 2010, 02:12 
В началото бе словото
Аватар

treehugger написа:
Ммм :D хах.. По принцип езикът не се ли учи само първия семестър? :roll: Жалко, че е толкова несериозно :)

Не, две години се учи (= 4 семестъра)

Cheery, относно записването и всякакви административни въпроси трябва да говориш с преподавателя, но ако си от СУ, предполагам, че няма да има никакъв проблем. Па и да не си, това не пречи да посещаваш (според мен) часовете ни - и без друго сме дефицит. Това за Кения иначе звучи супер! Събираме се всяка сряда в 17:30 в ЦИЕК, в една стая на последния етаж мисля. (Не мога да го обясня и аз хубаво, тъй като ЦИЕК ми е доста непознато място). Ако искаш, може да се чакаме някъде малко по-рано?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Яну 2010, 19:18 
В началото бе словото
Аватар

gothwolf написа:

Събираме се всяка сряда в 17:30 в ЦИЕК, в една стая на последния етаж мисля. (Не мога да го обясня и аз хубаво, тъй като ЦИЕК ми е доста непознато място). Ако искаш, може да се чакаме някъде малко по-рано?

Ако се събирате и тази сряда - там съм :) Както споменах в ЦИЕК не съм влизала, но пък имам солиден опит зад гърба си в опознаването на други сгради на СУ. Така че gothwolf ако ми кажеш точна стая или някакъв друг ориентир, може и да се оправя. А най-лесно е да се чакаме във фоайето в 17.20ч примерно. Както прецениш :).

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Яну 2010, 20:25 
В началото бе словото
Аватар

Най-лесно ще е да те чакам във фоайето на фотьойлите в 17:20 :D Ще чакам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2