Дата и час: 01 Апр 2026, 13:32

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 345 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2007, 18:16 
Outta Time
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
доста трудна специалност,
желая ви успех

п.п. ще ми е доста приятно да си поговоря някой път с колега ( хе-хе-хе, вече свикнах на колеги ) от тази специалност.

остават често неосъществени."
Of Mice and Men

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2007, 18:32 
Пишете, о, братя

Бавария написа:
желая ви успех

п.п. ще ми е доста приятно да си поговоря някой път с колега ( хе-хе-хе, вече свикнах на колеги ) от тази специалност.

може да се опиташ да зарибиш някой по ткд,че при мен е неуспешно... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2007, 18:54 
___
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
В Циек, поправи ме ако греша, ми се струва че хората като цяло не са особено спортни натури... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2007, 19:00 
Пишете, о, братя

А, това си беше голяма обида! :lol: Говориш с момиче, което е минало през 4 години класически балет, няколко месеца катерене, две години фехтовка, ирландски танци ( да не чувам смях! :lol:), а сега съм се запътила към пантомима. Просто смятам да запиша спорт извън СУ. :?

Бавария написа:
желая ви успех

Това беше мило. Благодаря! :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2007, 19:23 
Реалист

Пантомимата спорт ли е? 8)
Ех, ако сценичното изкуство беше спорт, то щях да се чувствам атлет вече. :lol: :P

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2007, 19:25 
Пишете, о, братя

Александър написа:
Пантомимата спорт ли е? 8)
Ех, ако сценичното изкуство беше спорт, то щях да се чувствам атлет вече. :lol: :P

Ми води се за спорт, защото преподавателят ни съчетава пантомима с кендо движения. Получава се нещо доста странно, но и изключително интересно..

Сетих се да питам за още нещо? Някой смята ли да влиза в трупата на СУ? :P Сериозно питам, какво представлява?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2007, 19:34 
Реалист

Wow, това трябва да го видя. :o
Не знам какво е "трупа на СУ". При нас в ЦИЕК такива неща няма. Чух, че един от клубовете правели някакви твърде авангардни неща, а аз предпочитам по-класически. Иначе като се знам как работя с хора в тая област, усещам как от догодина ще правя моноспектакли. :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2007, 19:45 
___
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
FeelingSad написа:
А, това си беше голяма обида! :lol: Говориш с момиче, което е минало през 4 години класически балет, няколко месеца катерене, две години фехтовка, ирландски танци ( да не чувам смях! :lol:), а сега съм се запътила към пантомима. Просто смятам да запиша спорт извън СУ. :?
Всъщност не говоря, а пиша. Ако говорехме, съм убеден че щеше да имаш по-друго впечатление. ;)
За времето в което съм бил в Циек, съм се сдобил с това мнение. Там повечето хора нямат достатъчно ентусиазъм да стигнат до спорт от ученето. Но все пак е много по-важно да се обърне достатъчно внимание на него, а не да се разсейва човек със спорт или други работи (както например - аз... :lol: ).
Иначе от мен към теб за спортния ентусиазъм - само респект! :D И много :thumbleft:!
Спортът в СУ си има много хубави страни, а освен това - не плащаш! Не си струва да го отписваш като вариант. :)

FeelingSad написа:
Ми води се за спорт, защото преподавателят ни съчетава пантомима с кендо движения. Получава се нещо доста странно, но и изключително интересно..
:lol: Хахахаха, май го знам!! Иначе преподава и карате, нали! :lol:
И пак там - ирландските танци? Гледах ги на коледния концерт на културния дом веднъж, бяха много готини, обаче нашите народни танци ми допадат къде-къде повече. Но то това е нормално... 8)

FeelingSad написа:
Някой смята ли да влиза в трупата на СУ? :P Сериозно питам, какво представлява?
Хъм, не ми е хрумвало... И аз съм чувал, както Сашо спомена, че са по-авангардни май. Така или иначе, след последната ми роля, май някак не съм се засилил към театралното поприще... Може би в неопределено бъдеще ще се замисля... Или пък евентуално друга медиа... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2007, 19:57 
Пишете, о, братя
Аватар

Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Една душа от арабистите, бивша моя колежка беше в @лма @лтер(предполагам това имаш предвид под трупата ^.^) няколко месеца. Когато започнем октомври тя може да ти даде вътрешни впечатления и да ти каже защо е напуснала. Иначе см ходила на няколко техни представления. Не са точно по мой вкус...

Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2007, 10:46 
Пишете, о, братя

fan4battle написа:
FeelingSad написа:
Всъщност не говоря, а пиша. Ако говорехме, съм убеден че щеше да имаш по-друго впечатление. ;)
За времето в което съм бил в Циек, съм се сдобил с това мнение. Там повечето хора нямат достатъчно ентусиазъм да стигнат до спорт от ученето. Но все пак е много по-важно да се обърне достатъчно внимание на него, а не да се разсейва човек със спорт или други работи (както например - аз... :lol: ).
Иначе от мен към теб за спортния ентусиазъм - само респект! :D И много :thumbleft:!
Спортът в СУ си има много хубави страни, а освен това - не плащаш! Не си струва да го отписваш като вариант. :)

FeelingSad написа:
:lol: Хахахаха, май го знам!! Иначе преподава и карате, нали! :lol:
И пак там - ирландските танци? Гледах ги на коледния концерт на културния дом веднъж, бяха много готини, обаче нашите народни танци ми допадат къде-къде повече. Но то това е нормално... 8)

FeelingSad написа:
Някой смята ли да влиза в трупата на СУ? :P Сериозно питам, какво представлява?
Хъм, не ми е хрумвало... И аз съм чувал, както Сашо спомена, че са по-авангардни май. Така или иначе, след последната ми роля, май някак не съм се засилил към театралното поприще... Може би в неопределено бъдеще ще се замисля... Или пък евентуално друга медиа... :lol:

На теб човек да ти каже една дума и става като отворена книга. :lol: Поне за ирландските танци не позна. Тренирах ги на частно, в една зала до НДК, после минах във хореографското.

Относно "трупата", която явно тъне в мистерия.. имам позната, която не знам дали се е задържала там, но беше доста ентусиазирана и с удоволствие разказваше за изявите си. :lol: Но явно и там няма да е попрището..

Хей! Ама вие сте били изключително артистично поколение! :shock: Не че съм ви подценявала, но не съм предполагала, че с такава готовност се заемате с подобни неща. Което пък ме изненадва приятно! :)

Кой знае, на мен ми се раждат всевъзможни идеи. :P Може пък да просъщестува и трупа на ЦИЕК? :P На бас, че ще бъде колоритно!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2007, 11:12 
Пишете, о, братя

Позволявам си да пусна още нещо, което много ми харесва като картинка. Май започвам да правя тази тема на галерия с експозиция, озаглавена "Вижте какво намерих!". Така де, ако искате, ще спра?

Изображение

Самият сайт е немски, страхотен е! Можете да го разгледате и без да имате кой знае какви познания по езика, просто цъкате наред картинки. По мое мнение, там има страхотни попадения. Вие как смятате?

Ето го и сайтът. Enjoy!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2007, 11:38 
Пишете, о, братя

fan4battle написа:
В Циек, поправи ме ако греша, ми се струва че хората като цяло не са особено спортни натури... :roll:

напълно си прав,за съжаление...но пък и свободното време явно не им го позволява много,въпреки че с желание всичко става ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2007, 14:55 
Реалист

FeelingSad написа:
Хей! Ама вие сте били изключително артистично поколение! :shock: Не че съм ви подценявала, но не съм предполагала, че с такава готовност се заемате с подобни неща. Което пък ме изненадва приятно! :)

Да, бе, да. Затова правихме такива шумни и бурни патардии. :? На повечето колеги толкова не им се занимаваше, че ако не беше намеса от сенсейско тяло, не знам дали щеше да стане нещо. Още помня отвращението и погледите, с които излизаха на сцена. :?
А иначе имаше опит в ЦИЕК да се създаде трупа преди няколко години, но се оказа провал поради липса на желаещи.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2007, 15:02 
Реалист

FeelingSad написа:
По мое мнение, там има страхотни попадения. Вие как смятате?

Определено повечето са идейни. Но на мен най-много ми хареса островът с морето. Спомени от Окинава, ех. 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2007, 15:14 
Outta Time
Аватар

eli_girl написа:
Бавария написа:
желая ви успех

може да се опиташ да зарибиш някой по ткд,че при мен е неуспешно... :wink:

може корейчетата, които се моткат из СУ
;-}

остават често неосъществени."
Of Mice and Men

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 345 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Следваща