Дата и час: 19 Яну 2026, 19:04

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Изпит по изб. предмет
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2010, 15:50 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Здравейте, не зная дали има подобна тема, но тъй като нямам време да проверявам, пускам тази с конкретен въпрос, свързан с езиците като избираеми предмети. Значи...там е работата, че на 3ти имам изпит по италиански ( аз съм 2ри курс АФ и той ми е избираем предмет за първи път тази година), и понеже ...разбирате ли...аз нищо не знам, а изпитът ни е с устна и писмена част, с 2 думи- доста сложничък... се питам какво ще стане ако не се явя. Не е проблем да седна и да понауча нещо до тогава, но на 4ти пък имаме изпит по морфология, за който трябва усилено да се готвя и ако трябва да избирам, то това ще бъде морфологията, несъмнено. Та въпросът ми е такъв- знае ли някой какво следва в случай, че не се явим на изпит по избираем предмет, вчастност език, който трябва да преизбираме и следващите семестри.Значи ли това, че ако не се явя, не мога да запиша втория семестър този език?

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ]