Дата и час: 16 Яну 2026, 14:39

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: практика в чужбина
МнениеПубликувано на: 18 Юни 2013, 20:55 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Пак съм аз :D Въпросът ми е следният: има ли програми, свързани с университета, чрез които може след втората година да се отиде на практика в чужбина по време на лятната почивка (ако си си взел изпитите де) , или трябва човек сам да търси нещо съвсем независимо от уни-то?

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: практика в чужбина
МнениеПубликувано на: 07 Юли 2013, 10:33 
В началото бе словото

Благодарил (а): 2 пъти.
entusiaziran написа:
Пак съм аз :D Въпросът ми е следният: има ли програми, свързани с университета, чрез които може след втората година да се отиде на практика в чужбина по време на лятната почивка (ако си си взел изпитите де) , или трябва човек сам да търси нещо съвсем независимо от уни-то?

Имаме си ние едно АСМБ - Асоциация на студентите по медицина в България към Софийския университет. Те предлагат обменни, за които се кандидатства. Не съм, сигурна, обаче, дали може след втори курс или чак след трети.
А иначе имаше задължителни стажове, но не съм сигурна вече след кой курс ги направиха. Ние имахме първи курс, втори не и трети пак имаме. За тях, ако не искаш да ги караш в Лозенец, можеш да ги караш в която си искаш болница по света и у нас.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ]