Дата и час: 18 Яну 2026, 14:42

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Студентски съвет
МнениеПубликувано на: 30 Ное 2009, 21:37 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Нямам сили и време да пиша всичко наново, прочетете какво тече в скайп.
ТОВА ЗАСЯГА ВСЕКИ СТУДЕНТ!

Колеги!
[9:24:04 PM] - Vader -: Моля, обърнете внимание!
[9:24:06 PM] - Vader -: Важно е.
[9:24:59 PM] - Vader -: Петър, Методи и аз се сблъскахме с измама в управлението на факултета
[9:25:26 PM | (9:25:30 PM — редактирано)] - Vader -: става въпрос за избирането на наш представител в Студентски съвет
[9:26:22 PM] - Vader -: сегашният представител и единствен кандидат (доскоро) беше дал НЕВЯРНА ИНФОРМАЦИЯ на администрацията
[9:27:08 PM] - Vader -: Цялата администрация беше подведена, след пет-шест телефонни разговора някои детайли се разкриха
[9:27:21 PM] - Vader -: ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
[9:27:57 PM | (9:28:07 PM — редактирано)] - Vader -: Аз, Метори и Петър сме кандидати за това място и ще разбием монопола и схемата
[9:28:20 PM] - Vader -: ето моята програма, МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ Я ПЪРВО:
[9:28:21 PM] - Vader -: http://dox.bg/files/dw?a=3fc27813e3
[9:28:39 PM] - Vader -: И я подкрепете!
[9:28:51 PM] - Vader -: ВЪПРОСЪТ НЕ Е ЛИЧЕН, А ПРИНЦИПЕН.
[9:29:17 PM] - Vader -: гласуването, за което никой нищо не знаеше, освен единственият кандидат
[9:29:24 PM] - Vader -: ще се проведе:
[9:29:42 PM] - Vader -: В СРЯДА В ДЕКАНАТА ОТ 9:00 ДО 17:00
[9:29:53 PM] - Vader -: гласуването става със студентска книжка
[9:30:11 PM] - Vader -: Подкрепете ни, тази политика ЗАСЯГА И ВАС!
[9:30:49 PM] - Vader -: По думите на Златева, НИЩО НЕ СЕ ПРАВИ във факултета; ако се правеше, в момента въпросът с ученето на немски нямаше да виси - ей това е успешна комуниация между факултета и Ректората - С ТОВА СЕ ЗАНИМАВА НАШИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ - С КОМУНИКАЦИЯТА; това е важно; много важно
[9:30:55 PM] - Vader -: Е, НИЕ ЩЕ НАПРАВИМ :)
[9:31:08 PM] - Vader -: Подкрепете ни, на вас разчитаме
[9:32:25 PM | (9:33:45 PM — редактирано)] - Vader -: подаването на молба за кандидатстване ми струваше 20 лв за таксита, двойка утре на колоквиума, няколко отока и 2-седмичен санаториум за лекуване на скъсани нерви... нека това да не е било напразно
[9:32:29 PM] - Vader -: да прекъсенм монопола
[9:32:37 PM] - Vader -: можем. имаме право.
[9:32:41 PM] - Vader -: гласувайте!
[9:32:44 PM] - Vader -: ::))
[9:32:51 PM] - Vader -: http://dox.bg/files/dw?a=3fc27813e3
[9:33:26 PM] Shumarov: Да напълно ПОДКРЕПЯМ гореизложеното от Вадер,положението е СЕРИОЗНО ,ВСИЧКО се прави на тъмно и днес се изяви огромна лъжа ,дето и доц.Златева опита да посмекчи и прикрие.НЕЗНАЕМ какъв ще е вотът за нас тримата мен ,Вадер и Методи ,но ме СЪМНЯВА ,че ще бъде манипулиран ,защото няма как да присъстваме на отварянето на урната а и да следим ,дали един човек не гласува от името на всички,НО сме длъжни да опитаме
[9:34:26 PM] Shumarov: така ,че УМОЛЯВАМ всички загрижени нещо да се промени в срада да гласуват за един от нас тримата
[9:36:22 PM | (9:36:35 PM — редактирано)] - Vader -: ей, КАЖЕТЕ И НА ДРУГИТЕ, които не влизат в скайп и учат - трябват ни гласове, подкрепа
[9:37:24 PM] - Vader -: аз нямам възможност (физическа) и контакти да се свържа с ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ПРАВО НА ГЛАС

И отново: http://dox.bg/files/dw?a=3fc27813e3

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Студентски съвет
МнениеПубликувано на: 04 Дек 2009, 20:00 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Предложението беше прието много остро от колегите.
Ние тримата (Вадер, Методи и Петър - кандидатите от 1ви курс) бяхме обвинени защо ние не сме обявили, че ще има избори и, че ВСЕКИ има право да се кандидатира. А ние точно за това се борим - да има прозрачност. Но ние бяхме обвинени за "инфорамционното затъмнение" (по думи на колеги)...
Затова на лекцията в сряда обявихме, че се ОТКАЗВАМЕ от кандидатурата заради негативното обществено мнение (макар и неоправдано). След това говорихме с председателя на изборната комисия, който не прие отказа. Според него, ако бъдем изгбрани, имаме право на 1то заседание да подадем оставка, което щяло да бъде прецедент. Щом е така, ще го направим.
Освен това, втори курс призовават да не се гласува, защото смятат, че няма прозрачност - почти никой от 2ри курс не знае, че има кандидатури и избори (от 1ви курс никой не знаеше, не знам за 3ти). Щели да се организират и да пишат жалба до комисията с искане да се касират изборите - затова да не гласуваме на тези избори. Аз лично ги послушах и не гласувах.

Послепис: Шумаров откри, че това не е нищо ново: viewtopic.php?f=22&t=16091&start=180 (вж Николай Михайлов).

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ]