Няма вече Дали.
Има GRAND DE LUXE
Наистина е Гранд и наистина Де Лукс. Пфу - че не разполагахме с фотоапарат, да видите класа.
Снощи сцепихме точно откриването. Жееега, жеееега, в центъра на София... Освен Валдес, Райна и Теди, беше поканен и Любо Ганев.
До него се чувствах като детенце от детската градина. Чудех се столче ли, стълбичка да взема, че да се разберем.

За приятелката ми се сгъна на три ката
Входът е леко завишен - 10 мъжки и 5 дамски, цени не коментирам. Още разгадаваме какви са - за два малки руски стандарта и две коли ни вземаха 24. Даваме 20, сервитьорката - "не стигат", с 10 отгоре върна 3 по два. (Забележителното е, че има 2 левчета в заведението!)
Мани, важно е да си изкараш добре. Само тузарски компании имаше. Ако не познавате някой по-така, просто не ви съветвам да ходите. Ще бъдете в единия край. Иначе си е яко. А пък една руса танцьорка как се раздаваше... не е истина. Докоснах се до гърба й - водата течеше като чешма. Евала на момичето.
Едва станах преди малко. Якааа работа. Довечера Ивена и Кали ще са там, тъкмо 2 в 1, не е за изпускане шоуто
п.п. Прибирането също не беше безинтересно. В 94 съм заспал, пообиколил съм така, щото после установих, че рейса беше към центъра, стряскам се изведнъж, сам съм в рейса, долу контрольор гълчи някакъв. Аз забравих да си дупча билетчето, заспал съм моментално. Слизам, не мога още да се ориентирам и питам - "това студентски град ли е?"
Тоя - "Да" и продължава да вика на оня. Аз - "Приятна вечер", въпреки че беше 5:30, мернах Фантастикото и се прибрах. Контролата въобще не ме е пипнала
Довечера няма да пия толкова, даже никак, с колата ще цъкна. От петък трябва да се готвя за контролно. Схемата е жестока. Това контролно не е полято предварително, направо май залято.