Дата и час: 05 Апр 2026, 22:07

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 126 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Юли 2007, 12:26 
In Place Of Hope
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
inaccessibility написа:
иначе наистина като че ли пичовете бяха освен повече и по-издокарани...

обаче бургазлии си личаха отдалече с най-неметълската визия изобщо. Аз лично бях с двама съученици - те и двамата с 3-4 панталони, сравнително тесни, единия с блузка верно с китара, ама с блестящ надпис Glory, другият пък с някаква блузка на райе в светло синьо и бледо розово... Едно друго момченце от училището, дето по принцип само в черно си се носи сега беше с бяла блуза и жълт панталон :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Юли 2007, 12:56 
(U+2205,∅)
Аватар

Faith написа:
обаче бургазлии си личаха отдалече с най-неметълската визия изобщо. Аз лично бях с двама съученици - те и двамата с 3-4 панталони, сравнително тесни, единия с блузка верно с китара, ама с блестящ надпис Glory, другият пък с някаква блузка на райе в светло синьо и бледо розово... Едно друго момченце от училището, дето по принцип само в черно си се носи сега беше с бяла блуза и жълт панталон :P

успокоителното е обаче, че преобладаваше черният цвят и че не забелязвах шарените дрешки... дори на концерт на Менсън ми се струва малко глупаво :?

може да е признак на предразсъдъци, но ме дразни диалекта на някои... просто изпитвам физиологична антипатия... :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Юли 2007, 19:31 
Драскач
Аватар

Цитат:
inaccessibility:не бях кой знае колко - леко си избелих лицето и си сложих черен молив на очите и устата, черен лак, ъф корс и обикновени черни дрехи... по-скоро бях готик, отколкото фен на Менсън... скоро ще си сложа тук-там снимките и ще видиш :P

Айде де,нали каза,че сложиш снимки? :wink: Искам и аз да видя пък. :D
А,бтв ти къде точно беше на концерта-на терена...? :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2007, 00:41 
Пишеща машина
Аватар

Бях на концерта и беше...меко казано супер диво...както и се очакваше :twisted:
А между другото какво значение има кой как е облечен? Хората са отишли там да се забавляват в крайна сметка(или поне аз).
АмЪн...тцтцт...яко го друсат предразсъдъци българското човече и това си е ... все повече се обеждавам.
Ще кача снимчици, но в момента апаратчето ми е за чуждо ползване, но като си го взема... :wink:

Faith написа:
обаче от друга страна имаше една мацка, дето роклята и беше като кафез... :P )

...а тази определено ме изкефи :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2007, 17:18 
(U+2205,∅)
Аватар

спокс, ще сложа скоро снимките, само да ми ги качат, баси...

да, бях на терена... колоните бяха точно до нас и звукът беше лош... но като цяло май не беше кой знае какъв... :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2007, 22:48 
В началото бе словото

И аз бях на концерта, най-отпред,в централната част на сцената.Все пак бях отишъл много рано да вардя ред. Както и очаквах Менсън за пореден път не ме разочарова. Просто беше страхотен концерт и аз бях изпаднал в транс. Откакто бях на този концерт не минава ден без да си спомням с възторг и екстаз за тази паметна вечер,когато видях идола си от 3 метра разстояние. Днес слушах If I was your vampire и се сетих как падна онази завеса и Менсън изкочиха из светлините и дима и всичко започна. Беше велико и точно затова в момента пиша разказ, с който искам да увековеча този концерт. Докато пиша, до мен стоят няколко хартиени конфети от Rock is dead и The Beautiful People (безценни реликви)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 126 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. 02.10.2004 Rammstein/Marilyn Manson party (29.09.2004)

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в Студентски живот - АРХИВ

Martto

20

2616

03 Окт 2004, 22:24

Martto Преглежда последните мнения