Дата и час: 21 Яну 2026, 00:25

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Юли 2005, 04:45 
най-голем
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Nirvana

Номер едно са ми от много години...

А иначе... Основно готик, по-малко хеви метъл, класически рок... Луд съм по интернационална фолк музика, най-вече скандинавска...Всичко що е с гайди, дудуци, дайрета и хорове... ме хвърля в тъч!
Като групи освен Нирвана... L'ame Immortelle, Lacrimosa, Varttina, Persephone, Paradise Lost, Crematory, Blutengel, Vintersorg, Otyg, Blackmore's Night, Garmarna, Tenhi...

Обожавам народна музика и много харесвам изпълненията на Володя Стоянов, николина Чакърдъкова, Перун.

Прекланям се пред гения на Pink Floyd. За всички фенове- поздрав с Comfortably Numb

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Юли 2005, 04:51 
Летящите Пръсти
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Roxette

Savage Garden

Snap

па и чалга не отказвам (подбрана)
изобщо всичко :)[/b]

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Юли 2005, 05:04 
Метъл !!! Преди само това слушах.Любими групи са ...от де да започна ???Айде от по леките : Deep Purple , Led Zeppelin , Guns'N'Roses , AC/DC , Axel Rudi Pell , Queen , Rainbow , Scorpions , Beatles , Whitesnake , Apocalyptica ,
Blind Guardian , Children Of Bodom , Hammer Fall , Iron Maiden , Metallica , Manowar , Testament , Kreator , Machine Head , Suffer H , Slipknot , Pantera , Rammstein , Sodom , Slayer , Sepultura , Cannibal Corpse , Hypocrisy , Death , Cradle Of Filth , Dummu Borgir King Diamond , Six Feen Under , Crematory , Nightwish , Theatre Of Tragedy , Therion , Venom , Burzum , Nirvana , Paradice Lost , Offspring , Korn , Faith No More , System Of A Down , Exploited , Pennywise , S e x Pistols и тук вече ми свършва мастилото.
Освен това техното ми е втората любима музичка.Като ми дойде в повечко метъла се ориентирах към него и тези два стила са ми основните.Иначе още поп , дръм ен бейс , ретро , релаксче много малко рап , още по-малко българска и никаква чалга :lol:

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2