allshallperish написа:
Това е най-тъпата изцепка и се личи, че е от устата на човек, който не разбира и просто не се кефи. Аз говоря така за техното например. Хората не разбират текстовете на Рамщайн, защото са класи над обикновената музика и не си правят албумите само, за да спечелят някой лев. Това се отнася за всичките им песни. Шоуто го правят, защото не публиката трябва да прави шоуто, а именно групата. Ти трябва да се изкефиш, да остане нещо в тебе от тоя концерт. Аз съм сигурна, че за тия пироефекти бяха пръснати повече пари, от колкото са им били дадени да дойдат, което им прави чест.
Захариев, частта със знамето беше направо фамозна. Супер мн се изкефих и аз. Просто няма един момент, който да не ме е изкефил. Отделих супер голямо количество адреналин, въпреки че не са ми любима група, бих казала, че им се изкефих ненормално много и така ще е и за напред. Накара ме да настръхна Du hast понеже от трбуните се чуваше как целия стадион пее и беше ненормално. Определено с ръка на сърцето - това беше най-якия концерт за мене и ще ми е тъпо да отида на който и да е концерт вече.
Ми да, не се кефя особено на Рамщайн. Казах - кефил съм им се докато бях малък и ми се струваха оригинални техните песни. Не им разбирам текстовете по простата причина, че не знам немски, а не защото са мега сложни за мен. В песни пък като "Pussy", които са на английски, няма какво толкова много да се разбере. Разбира се ти може да тръгнеш да търсиш някакви разсъждения върху дълбоко екзистенциални проблеми там. Рамщайн са едни от най-комерсиалните групи и изобщо не ми говори, че правели всичко заради феновете. Дори не си направиха труда да свирят повече от 80 мин и да излязат за втори бис. "Дъртите рокери в кожи" не са позьори, най-големите позьори са си именно Рамщайн. И винаги са си били такива. Гледал съм им достатъчно концерти в нета за да го разбера и видя. Щото ако им махнеш каските, смешните костюми, пукотевицата и провокативното поведение не остава абсолютно нищо. Музикално и от гледна точка на глас не могат да стъпят на пръста на бандите от предишната вечер или преди тях.
Иначе се радвам, че си се изкефила на концерта. Лошо няма. И на мен на харесаше докато не си тръгнаха МанОуоР, после не че не ми хареса, просто не го намерих за нищо особено. Просто някаква екзалтирала тълпа подгласяше на Линдеман с разни думи, които, разбира се, не знаеше какво значат, просто ги беше хванала по слух от многото слушане на песните им. Ама предполагам, че трябва да има и такива банди, които правят просто шоу. Клоунския костюм доста им отива.
П.п
Бах ,кога изписахте толкова много бе