Ще продължавам...само за да видя до къде може да стигнеш. (или мога да изгубя търпение по някое време). Все пак...ако не усетиш, когато се излагаш...никой не може да ти го подскаже.
1)
Kristo написа:
Ето ще го кажа с тва
http://en.wikipedia.org/wiki/Billboard_200Most top-ten albums[6]
* The Rolling Stones (36)
* Frank Sinatra (33)
* The Beatles (30)
* Barbra Streisand (30)
* Elvis Presley (27)
Most number-one albums[7]
* The Beatles (19)
* Jay-Z (11)
* Elvis Presley (10)
....
Не знам що разчиташ само на продажбите и само на водещите в продажбите...
и то некви отпреди 40-50г. изпълнители, песни и албуми...Аз разчитам на факти, а ти - на безкрайната ти възможност на мекотело...да се хлъзгаш измежду тях и да увърташ...
Поразгледай пак какво си цитирал и ми говори пак за некви от преди 40-50 години
Нито Strait, нито Brooks са престанали да издават/пишат/пеят музика....за разлика от героите на горния цитат Битълси, Преслита, Синатри, Барбари и т.н.
Но...ОК....Няма да говорим за неща от преди 40-50 години, няма да говорим и за вчера или миналия ден.
Ще отворим твоя линк. И ще отидем на актуалната класация по продажба на албуми:
http://www.billboard.com/#/charts/billb ... tag=chscr1 (Защото сериозно се опасявам да не го намериш...цитирам, че това е) The week's top-selling albums across all genres, ranked by sales data as compiled by Nielsen SoundScan.
Какво откриваме там ?
ИЗНЕНАДА: На първо място е кънтри албум.
ОК. Ще кажеш: "Сборувай корен квадратен на всички останали стилове, умножи го по 10 и го повдигни на х-2ра...и ако не се получи 3.14...не е довод". Ще видим, че...ОПА...има още 3 кънтри албума в топ 10.
Аз лично стигам до тук. Ако искаш да правиш по-подробни разбивки...би май гест.
....
2)
Kristo написа:
Братле...ако ще я караме така...
Моля те, загледай се в линка/класацията, която си дал...
СТАВА ДУМА ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ !!!
Как го разбрах?
Ми...много просто. Под ВСЯКО от класираните турнета пише през кои държави е минало...
Не знам...вече и фалшиви СРС-та очаквам да извадиш... Но...наистина няма скоро да се уморя...само за да видим колко надолу може да стигнеш в деволюцията си като вид...