Мила написа:
Deschain написа:
Rammstein просто показаха че са една добра група, която умело използва ефектите и прави страхотно шоу, според мен. Но нищо повече...
Раммщайн бяха уникални. Дайте си сметка, че не спряха за 5 секунди, дъх да си поемат, пяха, скачаха и правиха шоу през цялото време. Били свирили малко? Вие давате ли си сметка, колко тренировки, репетиции, сила и подготовка е отишла за това "кратичко" шоу? Недейте така. Има групи, които изнасят самостоятелни концерти, по-кратки от този на Рамщайн снощи. Според мен те бяха изненадани да заварят публика, която знае всичките им текстове, дори тези от новия албум. И пак ще дойдат. Недейте да хейтите, само разваляте удоволствието на хората.
Еми да ти кажа почиваха си повече от Metallica със сигурност. Не мисля че имаха повече движение по сцената, дори напротив, Metallica използваха цялата сцена, а Rammstein само централната й част. Всъщност в тяхното представяне нямаше нищо чак толкова сложно, не те правиха ефектите.
А за публиката, съжалявам ама имаше моменти, на които все едно играхме на мълчанка, много зле, яд ме хващаше направо. Съвсем малка част от хората знаеха текстовете, дори на Megadeth беше по-силна публиката. (бях до оградите пред сцената) На Metallica Хетфилд почити не се чуваше и нямаше нито един момент на мълчание.
allshallperish, първият ти концерт въобще ли беше, или първият на Rammstein? 'щото като гледам какви си ги писал май ти е първият концерт. Паднали на колене, научили две думи на български...т'ва нищо не значи и го правят навсякъде...а и заебаха феновете си за да слушат чалга... А Metallica направиха голям жест към българската публика, който ще помним винаги и пак ще напълним стадиона следващия път.
Да Rammstein сигурно пак ще дойдат, ама или заради пари, или заради чалгата...
Rising , Аз не казвам кой е по-голям, просто се опитвам да дам обективна оценка на концерта. И Мила, знам колко е кофти някой да ти разправя такива неща след като си се накефила максимално на концерта, но все пак не мога да си затворя очите, защото останах леко разочарован.