|
Ох, нямам нерви да чета всички постове (нищо, че сигурно има мн. истина в тях и са умни повечето), щото тя цялата тема ме нерви, ама адски много, само това, за което се отнася, ме дразни повече и от нея. Това "явление" поп-фолка ми е като напаст, зараза някаква (малко като цигарите, от които имам алергия, а са НАВСЯКЪДЕ и толкова БЕЗПАРДОННИ техните фенове де, сори, ако някой се засегне, ама сега ми е "паднало" да си излея изстрадалата душица и още по-изстрадалите алвеоли и дробове). Вървя си аз - и ето отнякъде се "понасят" едни такива мазни и натрапчиви, играещи по нервите ритми, маанета: дали съм в рейса, на улицата, в колата, магазина, а днес дори в СЪДА бе хора се вихреше някакво радио явно ама от гадното, не говоря народно нещо, а чалготека до дупка ви казвам, баш в адвокатската стая, където се четат насрочените дела, сериозна работа ви казвам. Това айде, ше го пропуснеш някак между ушите си (стига да не се "носи" от съседите ти, да кажем в 2 часа полунощ, то и през останалото време е адски противно де, щото те обикновено чалгарите дънят до дупка, сигурно се гордеят, че са пуснали нещо "модно"!?!). Та по-голямото зло са немалка част от феновете - повечето не са особено интелигентни съм забелязала. Макар че имам познати, и роднини, които са почитатели и нерядко ми се е налагало "да се веселя" доколкото ми е възможно докато цепи чалга, не мога да не изразя искеното си отвращение към този "стил" "музика" и невъзможността си да разбера какво може да те привлече в тая гняс... Кой каквото ще да говори - балканци-небалканци, не може да ме убеди, че точно ТОВА ми било "в кръвта" на мене, понеже съм от първите...
|