pora_e_priqtel написа:
Е какви са тия фенове на Блекмор'с Найт дето ненавиждат вокалистката? Може би ги слушат с отвращение?

Това и аз не го разбирам

Дори след края на концерта, докато си проправях път навън, отвсякъде чувах разни коментари тип: "
Ае Ричи няма ли да се сети да я маха тая?!", които ме изумиха и ми направиха много гадно впечатление. Музиката на Блекмор'с Найт е много красива и високохудожествена и има прекрасна атмосфера и ми е чудно колко ограничен в рок-носталгията и хеви метъл-фенщината трябва да е човек, та да не го осъзнае.
Самото шоу беше прекрасно наистина. Показателно е, че макар да бях в доста неприятно настроение тези дни и съвсем не на вълна за подобен концерт (което ме скапваше допълнително, защото перспективата да не изживея като хората ходене на Блекмор'с Найт е подтискаща), все пак групата направи магията и още с първите звуци ме върна към живота. Беше невероятно преживяване и само мога да си представям какво щеше да е, ако се бях настроил за него като хората. Атмосферата беше някак си интимна, не като на другите концерти, на които съм бил - личеше си, че това са изпълнители с по-различен подход, такива, които свирят това, което им харесва, защото им харесва. Доволен съм и от изсвирените песни - Ghost of a Rose, Loreley, Diamonds and Rust, I Still Remember и Ariel са парчета, които отдавна искам да чуя и съм щастлив, че ми се отдаде възможност. Единственото, от което съм недоволен, е публиката - огромното въодушвеление от старите класики на Пърпъл и сравнително равнодушната рекация към останалото си бяха за срам. Което ме кара сега да си мечтая някой ден пак да видя Блекмор'с Найт, но вече не в зала1, а на някой весел renaissance faire
PS А Кендис е прекрасна