Дата и час: 20 Яну 2026, 19:54

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 42 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Май 2007, 14:27 
Artificial Love
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Crematory написа:
Както някой някъде каза - догодина АЗИС :twisted:

О, 100%. То пък не може всяка година да пращаме добри изпълнители. Нали ще ни излезе име, че ни бива ;)
Азис с баладично изпълнение. :idea: Както си е практика да се имитира миналогодишния победител, предвиждам много трагична Евровизия догодина :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Май 2007, 14:30 
metal angel with daemons inside
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Де да се имитираше, де Лорди пак :shock:
Освен нашите, най-доброто беше Апокалиптика :lol: От мен да мине - молдовката и финландката - лекички бяха обаче, имам чувството, че и на двете им се искаше да пеят по-тежка песен 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Май 2007, 14:54 
Artificial Love
Аватар

Crematory написа:
(...)

Оо Апокалиптика, мдам, напълниха и ушите, и сърцето ми :)
(И очите де 8) ) Цял цирк си бяха домъкнали :P :P :P
Абе много насила ми се струваше "тежестта" на финландката и особено на молдовката. Сякаш в съвсем поп-ско парче бяха вкарали малко по-тежки киртарки и я бяха пратили да впечатли братята скандинавци.
А Хана си е поп изпълнителка. (При все невероятното и изпълнение на Join me на финския вариант на Music idol)

Но как да е...много емоции, много нещо.
Догодина пак :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Май 2007, 16:00 
Легендарен флуудър
Аватар

На мен сръбската песен меко казано не ми хареса... :? Изобщо не могат да ме убедят, че това беше най-доброто, моля-моля... :roll: Освен нашата песен, която според мен беше най-забележителна( не че съм пристрастна) :!: , ми хареса тази на Молдова, и на Словения не беше много зле, другите нищо не струваха...А и тва гласуване на съседски принцип...Нямам думи, супер глупаво...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Май 2007, 23:52 
princess in love
Аватар

Благодарил (а): 10 пъти.
За мен пък най-добрите песни бяха нашагта и сръбската :!: От балканските също силни песни за мене бяха македонската, молдовската и на Босна и Херцеговина.Турската и Гръцката доста си приличаха :roll: Все пак се радвам че при така стеклите се обстоятелства се класирахме на едно добро място и искрено се радвам че сърбите спечелиха, според мен заслужено.Това може да означава само едно :arrow: догодина сме в Белград 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Май 2007, 01:25 
Стенограф
Аватар

Благодарил (а): 218 пъти.
не знам защо обаче всеки път,когато чуя "Вода" и пред очите ми изниква Краси Радков в народна носия :scratch: Митре ле.... :laughing6: иначе беше хубаво това,че са я направили песента с български мотиви,а не като изгъзиците от минали години("Lorein"),пък и като артистичност и визия са доста добри...нали един изпълнител трябва да има и някаква поносима визия освен гласови данни,още съм изумена от онова сръбско...същество :roll: до момента в който се качи на сцената и запя мислех,че е някой от музикантите и още не мога да осъзная,че е жена...все пак доста добре пее де,хубав силен глас,вероятно победата й е заслужена,само дето ме издразни тая практика всички страни да гласуват за съседите си...освен нашите съседи фкорс :roll: приятно съм изненадана от Гърция само,а за Македония-странно е че въобще ни дадоха някакви точки :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Май 2007, 07:22 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Unsubstantial blues на унгарците беше страхотна. А Хана (Leave me alone, Финландия) е мн мн мн готина, според мен си беше най-красивата мадама от всички. *въздъхва*

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Май 2007, 17:10 
Легендарен флуудър

Търговецът на кристал написа:
Unsubstantial blues на унгарците беше страхотна. А Хана (Leave me alone, Финландия) е мн мн мн готина, според мен си беше най-красивата мадама от всички. *въздъхва*

Тъпо беше обаче мацката да пее блус по потник и дънки....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Май 2007, 23:22 
Пишеща машина
Аватар

Радвам се безкрайно за мястото, което заехме...С риск да се повторя, ще кажа пак, че песента ни този път наистина си струваше, прекрасно е, че използвахме и етно-елементи, че пяхме на родния си език, а музикантите ни бяха просто на ниво, да не говорим за гласа на Елица, целия стайлинг на сцената (и клипа), съчетани с модерна музика...ЕВАЛА!!!Беше въздействащо.
На мен ми хареса също песента на македонците и тази на финландците.
Сръбската..песента не е лоша, но не е атрактивна, нито пък се отличава с нещо...не е запомняща се :arrow: мое мнение.
Като цяло системата за гласуване си е пълен фалш и изобщо не е обективно...гласува се не за песен, а за държава, което си е кофти :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Май 2007, 23:46 
Пишете, о, братя

Люде, това класиране е много добро и е доста престижно за страната ни, та се опасявам да не би мнението и да бъде възприето погрешно, но.. Без да желая да омаловажавам постигнатото, смятам, че Евровизия далеч не е критерий за каквото и да е значимо постижение в областта на музиката. Това е просто арена, на която европейските народи си мерят пишките откъм имидж и популярност на социо-културно ниво. Стига му на човек да погледне/чуе участниците и победителите от прежни години, за да разбере, че победата в този конкурс има малко общо както с музикалните традиции на страните-участнички, така и с прогресивните тенденции в популярната музика.. Жалко за популярността и вниманието, което се отделя на това ревю на европейски поп-клишета (да, има изключения, знам.. но твърде малко все пак). Лошото е, че всяка от страните, включително, не, ОСОБЕНО нашата, има далеч повече какво да покаже и дари на света от поредния победител в телевизионен конкурс, но за съжаление светлината на прожектора на световното внимание никога не попада където трябва.. Във фолклорната ни съкровищница, в златната българска естрадна класика, а също и в съвсем-не-лошия ни ъндърграунд има толкова прекрасна музика, която може да ни спечели много по-заслужени признания, а ние се радваме на успехи в съмнителни по-конкурси.. това е тъжно :?

Street Spirit, това, което разказваш ти е още по-тъжно обаче.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2007, 14:16 
Владимир Владимирович Путин
Аватар

FeverNew написа:
Цитат:
Както някой някъде каза - догодина АЗИС

Само през трупа МИ!

Той вече беше на Евровизия, като бек-вокалист на Мариана Попова...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2007, 14:38 
Пишеща машина
Аватар

Тамян написа:
но за съжаление светлината на прожектора на световното внимание никога не попада където трябва..

Да, защото понятието "където трябва" е доста относително - за теб е едно, за света - друго.
И не мисля, че песните на Евровизията са "поп-клишета"...почти всеки се беше постарал изпълнението му да има собствено излъчване, послание, хореография.
Според мен пък конкурса е интересен - защото има хора от най-различни националности, събрани по хубав повод, защото показват своето изкуство...това откога е лошо ?!
Че се получава малко като "мерене на пишки" - да, така е, но това е регламентът на всеки един конкурс. Какво да няма конкурси ли?
Че не е обективно, не е, но е интересно за гледане.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 42 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3