Ааааа, откъде мога да си дръпна хеви метъл варианта на песента на Екобулпак? Кърти мивки просто!!!
Концертът беше супер.
Аз не останах чак толкова очарован от Сигнал, миналата година ги слушах на един бирфест и се представиха много по-добре. И с тея паузи изглеждаше все едно Данчо си почива и събира дъх за следващата песен. Не че ги упреквам де, човекът все пак е на 55 години.
На Б.Т.Р. не съм им кой знае какъв фен, така че не останах нито доволен, нито разочарован. Вярно, че можеха да изпеят "Елмаз и стъкло", но пък се радвам, че си спестиха "Спасение" :Р
Но да си дойдем на думата - Глен Хюз си е Глен Хюз! Човекът притежава един от най-вълшебните гласове евър! Изпълнението на Mistreated беше невероятно, а Burn ме хвърли в егати екстаза! Тя заедно с Fireball ми е може би любимата песен на Пърпъл. Както почвах да все по-осезаемо да усещам първите симптоми на настинката, която ме мъчи в момента и почна Burn и набързо ме излекува (само временно за жалост)!
ПП Пред нашата компания имаше трима чичковци в костюми, които при разпознаването на всяка следваща песен се ухилваха до уши и се споглеждаха съучастнически и ми беше много готино да ги наблюдавам