Понеже пак почнаха едноредови мнения, реших, че може да споделя за новото си съкровище.

Art Hostel
Това местенце се намира до 127мо СОУ. Достъпът е ограничен, тъй като портиер с потник и сомбреро решава дали сте достатъчно VIP за да влезете вътре. Доста е сприхавичък, но колкото повече му се опъвате, толкова повече сте под кожата му. Мисля, че за две посещения вече не може да ме гледа(х
Барчето се намира в сутерена на Хостела. За да се стигне до него е необходимо да се мине през лабиринтен коридор и да се слезе по стръмно стълбище, освен това ставате свидетели на една кухня и една особено мила портиерка(мисля, че това е женския антипод на нашия мексиканец по потник). Веднъж влезеш ли в бара, вече си вкъщи. Още на входа имаш достъп до бара, където каквото си поръчаш, това и ще ти дадат. Лошото е, че след консумация трябва да си върнеш чашите и бутилките, но...нали си вкъщи, какво искаш, мъжки?:)
Като стил, art hostel е one of a kind. Има тясно коридорче, където има бар, а едно бидонче в графити играе ролята на маса и отделно от него- три зали. Едната е доста уединена и подходяща за леки разговори, втората е с хамак, в който, с ръка на сърцето го казвам, се влюбих от пръв поглед. Третата стаичка е за отбрани пияници- вижда се на снимката- има висяща маса. Който не е пил на такова нещо, не знае, че докато си слушаш Red Hot, не може да удряш по масата. Просто ще разлееш питиетата.
(х
Подобно място си заслужава да се посети не само веднъж. Обстановката подсеща какви типажи се срещат там, а и близостта до хостел е пълна гаранция, че ще видиш и много чужденци, при това не от онези, които търсят wo ist "Hotel Sheraton":)