Мила написа:
Оф, pi4, ограничено създание такова, не ми пука какво намираш за красиво...
Аз допреди три минути мислех, че ти си свястно дете - разумно, разсъдливо, толерантно...
Ама вече...Не!
Колко ли трябва да ти е болен мозъкът, за да наречеш някого така, само защото е изразил своето мнение?! К'во като конкретната позиция не ти харесва?! Какво като мислиш по съвсем друг начин?! Кой или коя си ти, за да обиждаш даден човек?! По-добър ли си от него?! В чии очи си по-добър?! Какво повече си постигнал от даденото "създание"?! Нима службата във форум, начинание "алтруистично и с огромно значение", ти дава право да нараняваш?! Нима те прави по-значим?!
Какви и колко големи комплекси трябва да тормозят низката ти душица, за да не приемаш чуждия избор и да злобееш, използвайки какви ли не изрази, кой от кой по-гнусни?!
Тва не е насочено конкретно към Въпросната госпожица, която си е позволила да обиди пи4. Тва са ми реторичните въпроси към цялата тая сбирщина от комплексари, които се стремят да ни развалят кефа, пишейки в тая тема...
Е, всезнайковци, мислите ли, че като напишете кво аджеба е тва - чалгата, ние ше прогледнем и ше спрем да слушаме?! Мислите ли, че като кажете, че тва не е музика, нашите предпочитание ше се променят и ше почнем да слушаме Енрике иглесиас или Металика...?!
Наивници! 'Се ни е тая кво мислят комплексираните задръстеняци за нас, за музиката, за живота!
При положение, че многократно сте ни отписвали, като безнадеждни случаи, кво търсите тука и с каква цел сипете всичката тая помия?!!!?!?!!??!
За да ви олекне?! За да се успокои жалката ви същност, че днес сте обидили някого?! Егото си ли чешете?! или по тоя начин лекувате дълбоката травма от детството... Отмъщавате?!
Елементарни създания, какво си мислите, че ще постигнете, демонстрирайки мижавата си същност?!?!?!?! Демонстрирайки ограниченост, повърхностни виждания, тесногръди разбирания...?!?!?!
Принципно не си заслужава, да се занимавам с подобно избиване на комплекси, обаче обидите, сипещи се върху момчето ме ядосаха изключително много...
С'а знам, че нападки ше почнат да се сипят и срещу мене и най-вероятно конституционното ми право на свободно слово ще бъде нарушено и тоя пост ще бъде изтрит, 'ма не мога да седя и да гледам, как няколко фанатизирани и идиотизирани субекта, си позволяват да накърняват чуждото достойнство.
Не се извинявам за нито една дума в горния текст!