Дата и час: 20 Яну 2026, 17:13

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 64 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Metallica vs. Nirvana
Metallica 62%  62%  [ 36 ]
Nirvana 38%  38%  [ 22 ]
Общо гласове : 58
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Фев 2007, 21:04 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Идеята за сравнение е.....как да кажа, хем интересна, хем....малко обидна за феновете на Нирвана. Защото сиатълците нито за един момент в макар и кратката си история не са се отдали на комерса за разлика от Металика...След промяната от 91 и черния някък си ме разочароваха, след време установих, че Load и ReLoad в интерес на истината не са лоши, но последния "гняв", както се казваше в едно списание, наистина остана САМО ЗА ФЕНОВЕТЕ. Та Нирвана не го направиха това, за какво сравнение става дума....? Едните са легенди (може би и защото вече ги няма), а другите са една много, ама наистина добра група със странни завои в стиловете си. Все едно сравнение между Гунди и Стоичков,...е не става някък си. Все пак аз съм за Нирвана де))))

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Фев 2007, 21:54 
Легендарен флуудър
Аватар

Някой май все още не разбират ,че темата е да се разбере колко чвека от форума харесват едната и колко другата група ,не да се противопоставят.Най-малкото те са различни стилове.Не знам защо някой хора вечно превръщат темите из форумите в едното срещу друго ,дори когато това далеч не е смисъла :idea: :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Фев 2007, 23:50 
В началото бе словото

когато противопоставиш нещо на друго (vs.), неизбежно ги сравняваш. как можеш да отговориш на темата, без да направиш съпоставка между двете групи. ако харесвам и двете, за да избера една, трябва някак да ги сравня и да избера една от двете. дори и смисълът на темата да е една проста статистика, няма начин да не се мине през всичко това. не мненията в темата са безсмислени, самата тема е.

it's a shame there wasn't room
for Whiskey Man as well

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Фев 2007, 13:50 
В началото бе словото

Pop Will Eat Itself написа:
когато противопоставиш нещо на друго (vs.), неизбежно ги сравняваш. как можеш да отговориш на темата, без да направиш съпоставка между двете групи. ако харесвам и двете, за да избера една, трябва някак да ги сравня и да избера една от двете. дори и смисълът на темата да е една проста статистика, няма начин да не се мине през всичко това. не мненията в темата са безсмислени, самата тема е.

И аз мисля, че VS e .....един срещу друг....а темата наистина е, aко не излишна, то поне нечестна, но все тая, Nirvana все пак са легендите.....

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 64 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5