keli написа:
Аз пък не мисля че е НЕДОПУСТИМО!
Какво значи недопустимо..в музиката няма недопустми неща..Всичко опира до това какво харесваш,какво те кара да изтръпваш когато слушаш дадена музика..и дали я цениш заради нещо,а не дали те смятат за недостоен..примерно заради цвета на косата..тва е много повърхностно мислене..И защо пък да трябва да съм "заслужен обект на подигравки" за това че не слушам чалга,а по тежка музика..Това ми харесва и това искам да слушам и да си пея..какво пък..Усещането е неповторимо и емоциите които внася тая музика..Но какво да обяснявам като съм руса и това пре***** всичко!
Между другото има много момичетъа и момчета,които са с черни коси и се носят в черно примерно,и пак слушат чалга..А има и метъли/рокаджии с дълги руси коси,което явно не им пречи да слушат тази музика!
Както и на мен не ми пречи с нищо косата!

И така съм си добре,така че нито ще се хващам в чалгата,нито ще се боядисвам в черно!Това може да го направи само някое позьорче,което от вчера е решило да слуша метъл и няма никакви принципи и самоуважение..а пък аз не съм от тях..Затова ще си бъда такава каквато съм и ще се кефя на музиката,на която винаги съм се кефела!
Среден пръст за тези които не го разбират и се мислят за всемогъщи само защото някой е по-различен и се чувства добре така!Все пак не живея заради тях,а заради себе си..така че само някой да опита да ме спре да го слушам...

Няма как да стане!
Айде лека вечер!

О, Кели Бънди, недей така бе, жена.. На мъжете им е позволено да са с руси коси, но пак да са метъли. На нас жените ни е по-тежка съдбата (както винаги е било в историята). И аз хранех илюзии, че мога да слушам метъл. Но косата ми бе руса.. Какво ли не правих! Миех я с отвара от кестени, чай и коприва.. Нищо.. В един кризисен момент (не се гордея много с това), хванах темперните боички.. И за момент се почувствах щастлива.. Станах брюнетка.. Но при следващата баня, аз отново бях обречена на чалгарската съдба..
Знай също така че съдбата на нашите посестрими, брюнетките, също е много тежка, защото тези от тях, които са на чалга сцената, всъщност са метълки, принудени да пеят чалга с чисто комерсиална цел. Те са съвременните героини, олицетворение на българската сила и непреклонност.
Затова, моя съвет е, не се бунтувай срещу своята природа.. Това е твоята, моята.. Нашата природа! Придържай се към нея и тогава ще бъдеш себе си!
Искрено ваша,
мистериозната фенка на Андреа.