Ямато пак решиха да ни навестят. И този път аз реших да не ги пропускам. Но понеже сега за сега няма с кого да ида (освен евентуално със сестра ми) реших да пусна темичка тука, току виж някой решил да дойде.
За справка: Ямато са нещо като японския спектакъл на нешка робева. За незапознатите ето ви едно линкче, където можете да си издърпате запис на техен концерт (файлът е над 700 мб, предупреждавам)
http://store1.data.bg/nppetrova/video/Yamato-Drummers.Of.Japan.AC3.DVDRiP.XViD/ Предполагам, че ако напишете в Ютюб drummers of japan пак ще ви извади нещо.
Пречка 1 - цените на билетите са космически. Започват от 25 лева и свършват с 60. За бедни студенти като нас това е немислимо. Аз, ако ще ходя, се спрях на билетите от 32 и от 40 лева - местата са достатъчно добри, а по-евтини от 32 са само тези от 25, но те са на балкона, а от там едва ли нещо ще се види. (концертът е в зала 1 на НДК)
Пречка 2 - датата на концерта е 11 февруари - сесийно време. Сега, аз имам някакъв изпит на 12 (или беше на 13?), на който вероятно няма да ида та съм шапка на тояга и нямам проблеми, но на евентуално някой желаещ може и да му представлява.
Молбата ми е, ако има желаещи, които искат да идват и ще идват да пишат тук. Аз вземането на билети сигурно ще го забавя и ще ида пак около 1 фервуари, силно се надявам да не са свършили до тогава.