Я, да направим тема за това супер заведение
Бeтон написа:
Фолк Клуб Хелп
27.04 Преслава
Ййееееееее, супер здраво си изкарах навръх Великден.

Без забележки.
Шоуто беше налице. За доброто настроение се грижиха ПРЕСЛАВААААААААААА, орк. Балкански мъже и ди-джейчето - не го познавам, обаче здрави неща пускаше
Повечето от онея по масите беха... еба ти дръвчовците. Аз, сестра ми и още няколко пичове и пички поддържахме настроението на бара. Супер лудницата беше, когато Преслава се задържа на една маса близо до бара...
На "Последен адрес" (парчето е по-известно като: познавам твоя дом, тук до вчера съм спала) зарибих сервитьорката. И тя здраво изкуфя на това место
Повечето са некви супер лекета. Напиха се от...

за да се качиш на стол, трябва да си на поне 350+ водка. Те се гъбаркаха с некви чашки. Четирима пък с една бутилка Tullamore Dew (даже не успяха да я привършат) станаха свине.
Аз три водки не ги усетих. И според мен бяха 10мл водка + 40мл вода + леда = минерална вода. Ама то да не е да се напие човек? Мога да се напия в Студентски. Важното е, че се напЯх яко, обстановката, интериора бяха екстра класа. Всичко останало за цялата вечер знаеше само една дума, казана два пъти подред - "скасе скасе". И абсолютно всичко останало не ме интересува с к'ва кола се е прибрало, със сестра ми си изкарахме много гот
И на 29-ти отново Преслава ще бъде в Син сити. Ако вторник бях в София, непременно щях да отида. Който е тука вторник, да отиде, няма да сгреши
п.п. бюста не знам дали си е намаляла (май да) ама като си спомням навремето... Петя...
на моменти имам чувството, че в съзнанието ми има две личности - Петя от даскалото и сега мегазвездата Преслава. Ама не съм от хората, на които познатите им като станат известни и - ееее, ти мене помниш ли ме, уважаваш ли ме и тн...
Радвам се на успели българи в България с честен и почтен труд. Преслава е от тези!