Дата и час: 19 Яну 2026, 20:30

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: FIRE (малко над средностатистическа дупка)
МнениеПубликувано на: 17 Май 2008, 04:01 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Колегите ми казаха, че е тъпо във FIRE... Ама вие пък да не си помислихте, че няма да има интересно и няма да направя тема? Където съм аз, там е купона. 8)
Ако тръгна хронологично... обстановката не ме очарова никак. Нищо общо с лъскавото от Плаза, Ориент, оооооо Син Сити къде, бре. Разликите вече стават космически и се измерват с извънземни величини. Дървени столчета, дървени барове, дървен дансинг (да, не се смейте, дървен от дърво) несветещ като на другите места. Аз обаче отидох заради Нел. Ако ще и... не знам си къде да беше... в некой агнешка кошара, пак щях да бъда там. Както казва един мой колега - такъв друг ултрас на поп-фолка не знам. 2004-та година това место беше Lords. И май се събираха металюги. После 2005-та стана Планета и 2006-та ли - FIRE. Не познавам собственика, не знам какъв е, но ако по заведението му трябва да си направим извод - бих казал, че е бил кооператор преди това. Как може да е заобиколен от Плаза и от Ориент и да не "вземеш" малко от тях??? Че преди Плаза-та, си беше един бордей Трафик - сборището на меито. А сега Плазата каква е 8) Така че не е важно, какво е било преди това.
За сметка на това персонала ти обръща страшно много внимание. Дали защото малко бяха хората (на входа момчетата ми казват - бате, дай точно, защото си ни първия посетител) или принципно, няма значение. Едно от барманчетата ми се заоправдава сякаш - защото утре (вече днес) е работен ден и има малко хора. Снощи не беше ли пак срещу работен ден и баси гъчканицата в Ориента? Аз си знаех, че причината е друга, както ще разберете сетне. И другото учудващо - водката не е разредена! Цената на любимия ми Абсолют пак е 3 кинта, но истински. По едно време започна да се събира народ - петима, седмина, дванадесетима, петнадесетима... И не се учудвах защо вървят некви хитове от времето на прабаба ми - Nana - Lonely и прочие. След влизането на 25-тия човек :lol: , ди-джейчето се взе в ръце и започна да пуска интелигентната музика. :bounce: Интересното е, че беше един от снощните в Ориент. Май се казва DJ Ники... не съм сигурен, ще ви излъжа. А не си е работа всяка вечер да ти се надува главата, но затова пък пари сакат. Народът (колкото беше) започна да поразкършва снаги. :lol: А сервитьорките го играеха и танцьорки. :shock: До мене (считайте през 5 стола, разстоянията не бяха тъй малки) седяха един пич с една мадама. Чудих се тя мене ли зарибява или си въобразявам. На познатото от мало и голямо във форума парче, а именно 8-мото в албума на Теодора - "Недовършена целувка", ах излишно е да му казвам името, понеже се знае :lol: - SЕX, мацката ми вдига чашката за наздраве... докато тъкмо върви:
Не стой до мен, броя до 5
и после някой да ми носи лед...
Аджеба сервитьорката наистина ми донесе лед в тоя момент и това така ме изкефи... сякаш ми запали фитила. Е, нали e FIRE :lol: Наздраве, наздраве, хитът е як, от следващото парче - на Емануела - "Да си плащал", после Джордан - "Не боли", гръцкия вариант на Ивана - "Най най", Преслава - "Лъжа е", тя беше до мене на дансинга. Да, и дървения, ама пода по-ставаше за това.
И дотук с общите приказки, защото дойде НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛЛЛЛЛЛЛЛЛ
Какво изпълни тя - естествено схемата е ясна. Както при Теодора, както при Преслава, първо с песни от новия албум, после от старите (ама Нел няма стари, защото има един), после кючеци, след това на други изпълнители и накрая голям хит. Ако говорим с конкретни имена - целия албум "Дай ми шанс" по ред на номерата, като "Тази нощ" и "Чао и мерси" бяха естествено без Лияна. В раздел кючеци - "Едно ми", в раздел други изпълнители - на Софи Маринова - "Онзи фатален ден", на Бони - "Пат пат" ли беше, на Азис - Нека да ти дам" и край - "Не крий сълзите" под номер 6 в албума.
Питате се какво е било настроението. На 6! Аз бях най-зарибен от всички и подготвен по конспекта от 12 въпроса. :lol: Това си е ясно. А въпросната мадама като се залепи за мен... да не говорим че на такива прочувствени песни като "дни желани" и "мило мое" наистина се залепи за мен... :oops: Чудих се какво да правя. Оня, с който беше дошла ако не се казва господин 100 кила, със сигурност е господин 95 кила. Неудобно се чувствах. Ако го нямаше или ако аз бях 100 кила - ОК, ама при условие, че го има, а аз не съм 100 кила... :lol: :lol: :lol: :lol: кофти, сещате се какви ми бяха опасенията. Иначе при все романтиката в поп-фолка само да си надъхан и работите с жените се подреждат. 8) :lol: И се чувствахме поздравени от Нел. Нел след всяко парче - "поздрав за всички които танцуват". По едно време като се огледах - е, нямаше никой друг. А на парчета като "Не чакай", "Желание за грях", "Плод забранен" всичко останало седеше, говореше и си пийваше. Ега ти неуважението. Как може Нел да е там на крака, а ти невъзмутимо да си люпиш слънчогледа, ако мога да ползвам такава метафора. Такива семкаджии по дискотеките какво правят? Ами като не си я слушал, недей идва. Това е една от причините да има малко хора. Които не бяха дошли, мога да кажа, че бяха постъпили достойно. Дори по едно време и негрото на барабанчетата се отчая и си взе палките под мишница. Иначе пък симпатяга го раздаваше. :D В ориента тея по барабанчетата какви пари смъкват от бакшиши...
Друго интересно, по-скоро за децата - дали има някакви съмнения за ромския й произход. Във форума на ФЕН четвъртък гостуваше Нел и на лапешки въпрос, зададен от детенце "от ромски произход ли си", отговаря - "има ли значение?" Загледах се, има си ги ромските черти, но какво от това? Наистина, никакво значение няма, кефя й се. Всички песни от албума й са добри.
Нел си тръгна, т.е. седна да си пуши на една маса с едни май от Съни мюзик. И се започна с най-противното.
pi4 написа:
ох какви са тия ужасни маанета тях ли пускат в Ориента :?:
Аз тва се дразна на дискотеките пускат някви такива простотии

Не мога да издържам на чалга и това си е. Взех си довиждане с мадамата и пича и дойдох тук да пиша у форумо.

Очаквайте новата тема, ако не стане апокалипсис преди вторник -
Биад и Ивана
Тоя път ако колежките ми от София откажат да дойдат... направо не знам. Единственото, което ги възпираше за трите пъти беше, че до Студентски имат страшно много път. Сега Биад си е в София.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: FIRE (малко над средностатистическа дупка)
МнениеПубликувано на: 17 Май 2008, 07:05 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 58 пъти.
Трябва да издадеш няква книга просто!
Клъбърс гайд - Балканската версия.
:D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2008, 09:33 
Europa League
Аватар

Страшно ме изненада тази сутрин. Да вляза и някой да ми е отговорил смислено :D
Че какъв е проблема на книгата?
Ееееееееехххххх, защо нямам фотоапарат. :cry: :cry: :cry: :cry: Ще трябва да се замисля по въпроса. Такива графични материали можеше да се получат...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2008, 09:50 
Неебателна.
Аватар

Благодарил (а): 806 пъти.
Бетоне, Бетоне...
какво пък, добре че поне един човек си е изкарал добре снощи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2008, 14:19 
Френски възпитаник
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Бетоне луд ли си кви са тия дълги мнения кой ша ти ги чете
аз за изпит не чета толкова
начи на Ивана шъ ходиш в Биад кога е тва

http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2008, 14:21 
Europa League
Аватар

Мила написа:
Бетоне, Бетоне...

Ооооо, и мадамата.

Виждах блясъка в очите й. :D

С този блясък в очите ти...
вече минавам на вълна Ивана :bounce:

pi4 написа:
начи на Ивана шъ ходиш в Биад кога е тва

вторник

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2008, 14:23 
Френски възпитаник
Аватар

тя отколко часа шъ пее

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2008, 14:27 
Europa League
Аватар

Ако се работи по познатата схема...
23-1 часа хитове
1-3 госта
след 3 чалга :x с тук-таме хит

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2008, 18:09 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
Мила написа:
Бетоне, Бетоне...

Поне един си е изкарал добре на чалгията.Не бих казал поне един за KISS,ами някъде най-малко 15 000. :wink:

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2008, 18:53 
Неебателна.
Аватар

Благодарил (а): 806 пъти.
тях не ги броя, те са си изкарали божествено...
long live rock :)
примерно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2008, 19:31 
Europa League
Аватар

Ае, пичове. Това че една вечер в един клуб е била камерна обстановката, не означава нищо. Че 15 000 събрано на вечер се кефят на поп-фолка. А не да чакате на годината един път да се съберете на порутен стадион от времето на ацтеките, даже техните са били по-модерни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2008, 19:35 
Френски възпитаник
Аватар

Бeтон написа:
Ае, пичове. Това че една вечер в един клуб е била камерна обстановката, не означава нищо. Че 15 000 събрано на вечер се кефят на поп-фолка. А не да чакате на годината един път да се съберете на порутен стадион от времето на ацтеките, даже техните са били по-модерни.

мда само могат да си мечтаят да пълнят стадионите с по 20-30 000 фенове в 15 града в страната както прави Пайнер :!: Те затова злобеят и са много задружни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2008, 21:36 
Легендарен флуудър
Аватар

Защото простотията е обхванала всичко ;).
KISS и след 35 години могат да пеят и да събират по 15 000,нека да видим ваште пайнерки след толкова ...
20-30 000,от които 5000 роми,5000 дето не знаят кво праят там и т.н.
Айде да не се обиждаме,всеки с предпочитанията си,просто исках да отбележа,че вчера беше велико на "Академик"... ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2008, 21:40 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 58 пъти.
С един билет за Металика мога да си взема tour-ticket за целия сезон на пайнер в България + пътните разходи да си покрия... Трябва ли да говорим повече :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2008, 21:42 
Легендарен флуудър
Аватар

phoebe написа:
С един билет за Металика мога да си взема tour-ticket за целия сезон на пайнер в България + пътните разходи да си покрия... Трябва ли да говорим повече :mrgreen:

Май мен! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща