понеже си падам по тази страааашна немска група, и милото ми си пада, и как АД си пада, пускам тема за CREMATORY.
Тук с Nightwish ще публикуваме преведени от нас текстове и информация която намерим.
Като за начало:
http://www.crematory.de/ >>>официалният сайт.
Ще следват всички текстове който открием, аз поемем намските, ако ви се иска някой превод пишете request!
bubye!!!
ето началото:
Das Licht in dir // Светлината в Теб
Geshutzt durch die hulle der liebe/пазен от черупката на любовта
im inneren meines korpers/вътре в мен
die schutzende dunkelheit zerbricht/предпазващата тъма се разпуква
die geburt dein schritt ins licht/от раждането на твоята [първа] стъпка в светлината
geshutzt durch die hulle der liebe/пазена от черупката на любовта
versuche zu sein was du bist - spure das licht/опитай да си какъвто си- следи светлината
leb'dein lieben was du bist - fuhle das licht/живей си живота такъв какъвто си – почуствай светлината
versuche zu sein was du bist - spure das licht/опитай да си какъвто си- следи светлината
leb'dein lieben was du bist - fuhle das licht/живей си живота такъв какъвто си – почуствай светлината
im licht des liebens empfinden die gefuhle/ в светлината на радостта чуствата откриват
menschliches sein zwischen freud und leid/човещината сред радостта и тъгата
offne die gedanken um zu lernen/отвори съзнанивето си за да научиш
erkenne dich selbst dein eigenes sein/опознай се какъв си
im licht des liebens empfinden die gefuhle/ в светлината на радостта чуствата откриват
menschliches sein zwischen freud und leid/човещината сред радостта и тъгата
zwischen freud und leid/сред радоста и тъгата
in dir selbst liegt die kraft um dich zu losen/в самия теб е скрита силата да се спасиш
zersprenge die ketten die dich binden/разкъсай веригите който са те оковали
befreie den geist von dem was dich halt/освободи духа си от това което те спира
sei wie du bist und wie es dir geffalt/бъди такъв какъвто си и какъвто ти харесва!
in dir selbst liegt die kraft um dich zu losen/в самия теб е скрита силата да се спасиш
zersprenge die ketten die dich binden/разкъсай веригите който са те оковали
befreie den geist von dem was dich halt/освободи духа си от това което те спира
sei wie du bist und wie es dir geffalt/бъди такъв какъвто си и какъвто ти харесва!
Geshutzt durch die hulle der liebe/пазен от черупката на любовта
die schutzende dunkelheit zerbricht/предпазващата тъма се разпуква
die geburt dein schritt ins licht/от раждането на твоята [първа] стъпка в светлината
geshutzt durch die hulle der liebe/пазена от черупката на любовта
das licht in dir - das licht in dir/ светлината в теб – светлината в теб!