Дата и час: 17 Яну 2026, 11:34

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 154 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Има ли връзка музиката с външния вид?
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2007, 21:21 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Незнаех как да озаглавя темата..но въпросът ми е:Има ли значение това че съм с руса коса,с това че слушам рок или метЪл??Защото много хора си мислят че задължително щом слушаш такава музика трябва да си с черна коса и т.н,а ако си рус значи си чалгар.. :evil: :x
А според мен лично няма нищо по-хубаво от момиче с дълга руса коса и черни дрехи..поне не мисля че е грозно,или че е престъпление..
Защото все пак музиката не се определя от косата,тя си е в теб независимо от всичко и от всички!И не мога да приема че някои хора казват че това не е моят стил и трябва да бъда някаква лигава кукличка!

Споделете и вие какво мислите..

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2007, 21:30 
Sick Satisfaction
Аватар

Благодарил (а): 357 пъти.
Не е задължително да има връзка, макар че наистина за твърде много хора връзката е неотменна. Аз също слушам рок и метъл, но през повечето време съм си облечена съвсем нормално. А пък за цвета на косата... Е, боядисвам си моята черна, но просто защото на мен така ми харесва, а не заради музиката, която слушам. 8)

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2007, 21:30 
От дъжд на вятър
Аватар

Защо се занимаваш с глупости?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2007, 21:35 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 58 пъти.
Има ли връзка външността с музиката, която човек слуша... Ами моето мнение е, че си е от човек до човек, някои смятат за нужно за покажат, че си падат (например) по тежката музика и тук таме виси по някоя верига или пиърсинг на по-странно от обичайното ухо място, други пък си падат по електронните неща и си боядисват косите... Дали го правят, защото търсят негласното одобрение от други "себеподобни", дали го правят за да изразят мълчаливо несъгласието с всичко ставащо наоколо, не знам.
За мен лично не съществуват такива неща като "ако си метълка, обличай се в черно и носи тъмен грим" и т.н... Облеклото е просто още едно от нещата, с които се опитваме да подчертаем вярванията си, възгледите си за нещата от живота и така :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2007, 21:50 
wild child
Аватар

Странни въпроси те вълнуват... :roll: :D

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2007, 22:04 
Постоянно присъствие
Аватар

Аз съм с кестенява и 'ич не ми пречи да слушам чалга да ти кажа. :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2007, 22:15 
Паисий
Аватар

НЯМА!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2007, 22:29 
Паисий
Аватар

никаква ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2007, 23:14 
Паисий
Аватар

виж, тези отгоре се опитват да те убедят в противното, но аз лично смятам, че е абсолютно недопустимо да имаш руса коса (а недай си Боже сини очи, тогава вече нещата са кошмарни!) и да слушаш тежка музика. това е гротескно и мисля, че си заслужен обект на подигравки от много и много хора, които ОЧЕВИДНО са доста по-напред от теб с материала.

сериозно вече - как изобщо ти дойде наум да слушаш твърда музика с тези руси коси? това е абсурдно. в момента се сещам за едно момиче, което е русо, че и синеоко (Боже опази) и има определено влечение към правилната музика (правилната за мен, ама аз съм тъмнокос). та това момиче всъщност нищо не разбира, тотално не е в час с ЕДНА КАМАРА неща. повечето песни, които ми е давала да чуя са АБСОЛЮТНИ бози и ги намирам пределно отегчителни. всъщност, заради тях старателно я отбягвам. мисълта ми е, че основната причина за това е въпросната руса коса, тя е прецакала всичко.

та съветът ми е - или си хващай чалгата или се боядисай в черно докато е време. среден път няма. само среден пръст, в случай, че не го направиш.

Fcuk you, I won't do what you tell me

Последна промяна Darksorrow на 14 Апр 2007, 23:23, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2007, 23:15 
Sick Satisfaction
Аватар

Dark$orrow, ти уби всичко детско у мен с тоя пост... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2007, 23:27 
Паисий
Аватар

някой трябва да го каже в прав текст, какви са тия успокоявания за косата нагоре...

а като гледам, авторката вече е писала, че се носи в черно - ПРАВИЛНО! всеки друг цвят е тотално ънаксептъбъл и говори за пълна безвкусица и несериозност към любимата музика. на кой нормален метъл (или човек с подобни вкусове) изобщо би му дошло наум да носи зелена тениска или пък пепелнорозово (хехе) потниче.

хайде да си имаме уважението, значи.

не знам какво изобщо си мисли момичето с подобни темички, но за нейно добро се надявам да се усети навреме!

Fcuk you, I won't do what you tell me

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2007, 23:45 
Тhe regular one
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
А, ами аз съм с естествено руса коса ( никога не съм се боядисвала ) и си слушам тежка музика. Ама не се обличам в черно само и никога не твърдя, че съм "метъл"...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2007, 23:58 
Badass-motherfuka
Аватар

а аз да ви кажа, си се нося с дългата къдрава коса (към която отношение може да вземете в съответната тема), дънките, слейъра (който си отива с косата, Дид !) и кубинките, слушам си чалга при съответните обстоятелства, па даже и на чалготека се случва да отида (ако ме пуснат на входа)... та искам да кажа, че ние с тебе, Кели, се допълваме перфектно! ако сме заедно, като сме в чалготека ще си мислят че ти си ме замъкнала, като сме на метълско мероприятие, ще си мислят че аз съм те довел :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Апр 2007, 00:01 
Sick Satisfaction
Аватар

Намерихте се :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Апр 2007, 00:13 
В началото бе словото

Dark$orrow написа:
виж, тези отгоре се опитват да те убедят в противното, но аз лично смятам, че е абсолютно недопустимо да имаш руса коса (а недай си Боже сини очи, тогава вече нещата са кошмарни!) и да слушаш тежка музика. това е гротескно и мисля, че си заслужен обект на подигравки от много и много хора, които ОЧЕВИДНО са доста по-напред от теб с материала.

сериозно вече - как изобщо ти дойде наум да слушаш твърда музика с тези руси коси? това е абсурдно. в момента се сещам за едно момиче, което е русо, че и синеоко (Боже опази) и има определено влечение към правилната музика (правилната за мен, ама аз съм тъмнокос). та това момиче всъщност нищо не разбира, тотално не е в час с ЕДНА КАМАРА неща. повечето песни, които ми е давала да чуя са АБСОЛЮТНИ бози и ги намирам пределно отегчителни. всъщност, заради тях старателно я отбягвам. мисълта ми е, че основната причина за това е въпросната руса коса, тя е прецакала всичко.

та съветът ми е - или си хващай чалгата или се боядисай в черно докато е време. среден път няма. само среден пръст, в случай, че не го направиш.

Аз пък не мисля че е НЕДОПУСТИМО! :!:
Какво значи недопустимо..в музиката няма недопустми неща..Всичко опира до това какво харесваш,какво те кара да изтръпваш когато слушаш дадена музика..и дали я цениш заради нещо,а не дали те смятат за недостоен..примерно заради цвета на косата..тва е много повърхностно мислене..И защо пък да трябва да съм "заслужен обект на подигравки" за това че не слушам чалга,а по тежка музика..Това ми харесва и това искам да слушам и да си пея..какво пък..Усещането е неповторимо и емоциите които внася тая музика..Но какво да обяснявам като съм руса и това пре***** всичко! :evil:
Между другото има много момичетъа и момчета,които са с черни коси и се носят в черно примерно,и пак слушат чалга..А има и метъли/рокаджии с дълги руси коси,което явно не им пречи да слушат тази музика!
Както и на мен не ми пречи с нищо косата! :twisted: И така съм си добре,така че нито ще се хващам в чалгата,нито ще се боядисвам в черно!Това може да го направи само някое позьорче,което от вчера е решило да слуша метъл и няма никакви принципи и самоуважение..а пък аз не съм от тях..Затова ще си бъда такава каквато съм и ще се кефя на музиката,на която винаги съм се кефела! :headbang: :blob6:
Среден пръст за тези които не го разбират и се мислят за всемогъщи само защото някой е по-различен и се чувства добре така!Все пак не живея заради тях,а заради себе си..така че само някой да опита да ме спре да го слушам... :twisted: Няма как да стане! :P

Айде лека вечер! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 154 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Следваща