Дата и час: 30 Мар 2026, 22:11

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 107 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Щастлив човек ли сте?
Да 45%  45%  [ 48 ]
Не 9%  9%  [ 10 ]
Понякога 39%  39%  [ 42 ]
Не мога да преценя 7%  7%  [ 7 ]
Общо гласове : 107
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Как се определяте?
МнениеПубликувано на: 28 Авг 2008, 23:18 
Стенограф
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Аз пък наскоро четох, че щастието зависи от всичко това което ни заобикаля, от това от което имаме нужда или с една дума материалната ни задоволеност, докато радостта извира от вътре и зависи от емоционалното ни състояние, дали сме влюбени и дали сме с човека, когото обичаме, дали се чувстваме добре с приятелите и т.н. Не знам дали го обясних много добре. Не знам колко е вярно, и всъщност смятам, че е едно такова много объркано понятие... един ден се чувстваш щастлив, друг ден нещастен и ти се струва, че повече няма да се усмихваш...

con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Как се определяте?
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2008, 09:10 
Триглав змей
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Дъждът върху лицето написа:
Аз пък наскоро четох, че щастието зависи от всичко това което ни заобикаля, от това от което имаме нужда или с една дума материалната ни задоволеност, докато радостта извира от вътре и зависи от емоционалното ни състояние, дали сме влюбени и дали сме с човека, когото обичаме, дали се чувстваме добре с приятелите и т.н. Не знам дали го обясних много добре. Не знам колко е вярно, и всъщност смятам, че е едно такова много объркано понятие... един ден се чувстваш щастлив, друг ден нещастен и ти се струва, че повече няма да се усмихваш...

Е,според мен двете заедно ще бъдат идеалната комбинация :mrgreen: :D :) 8) :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 107 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8