Значи привличаш кофти мъже, щом се връзват на толкова дребнави глупости.

Не че и на мен не са ми се случвали такива драми. Просто съм на мнение, че ако се познаваш относително добре, не е толкова трудно да си хванеш разбран човек, с който ще си общувате човечно и няма да се вкарвате в излишни филми. Независимо дали е за единия секс или за нещо повече. С годините и опита се научава.
Аз, например, съм се хвърляла в цели връзки, които още преди да започнат, знам, че са обречени. Но това е моята правилна/погрешна преценка и точка. После си търпя драмите. Не съм доволна, фуча и се зъбя на хората, които ми се мешат и знам, че рано или късно отминава.
И не съжалявам за нито един избор до ден днешен. Ако някому е криво, че нещата са приключили - негова си работа.
black_lady написа:
Изключения винаги ще има, но като цяло не можеш да ме разубедиш, че мъжете не са по-лесни от жените...
Знаем си стоката

Но все пак това не се ли дължи донякъде на факта, че за тези хора сексът е наистина важен и просто няма смисъл да губят много време с някой, ако в края на краищата той се окаже пълен провал в леглото?

Наричам го реализъм
Аз съм много далече от това да твърдя, че сексът не е важен или да съдя жените, за които е приоритет. Даже до голяма степен се считам за такава. Но това, че демонстративното поведение на мъжете и жените е съобразено с еди-какви-си стереотипи вкоренени от векове не значи, че реалното съотношение на "благопристойните девойки" и "развратните мъже" е същото. Просто предразсъдъците дават удобство.
Ама сега е модерно да си out of the box и като се държиш подвеждащо, получаваш съответните реакции. Ако сбъркаш - за теб си е: хем ти досаждат, хем си лошият/лошата, понеже не умееш (и/или не дръзваш) да наречеш нещата с истинските им имена. Тежко му на който ти се върже. Ама това пак си е негов гаф. Не е противозаконно да си тъп, но щом си носиш пропуските и дефектите, патиш си ги.
Като си перде пак пречиш на разни хора, но какво пък. Твоя е преценката за чие мнение и одобрение се бориш.
Реализъм. Няма такава утопия всички да са доволни, щастливи, да не се карат и да си общуват на всички нива.
Изобщо не е вярно, че само мъжете ги режат гадно. Колко момичета съм виждала и чувала да се излагат, почти просейки нечие внимание... Въпрос на самоуважение е да се държиш на положение и да знаеш кога да направиш жест към даден човек и кога да кажеш "Върви си!" - не е нещо, с което се раждаш.
Учиш се, обикновено от грешките си. И прощаваш на хората за техните. Ако си мислиш, че си толкова добър как така аджеба си се хванал с комуникативен и емоционален идиот?