Дата и час: 30 Мар 2026, 01:29

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 683 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 46  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2007, 12:41 
Паисий
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
ахамз .. е пък смешен съм де :) не споря по въпроса... ама айде честно ми кажи ти никога не си изневерявал на приятелката си ? никога не си имал помисли спрямо друго момиче , защото твоето ти е давала абсолютно всичко ? Нуждата да бъдеш с нея е била толкова силна че не си чувствал абсолютно нищо друго към никое девойче ?! Айде моля ти се ... ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2007, 12:42 
Легендарен флуудър
Аватар

Raya_Alexandra написа:
Паган написа:
Добре, аз пък друго ще кажа - безобиден флирт няма.

:P Айде да не ти доказвам, че има.

В сряда ще ти предоставя възможност да ми докажеш каквото искаш :tongue:

Аз - По-груб и по-брутален от преди!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2007, 12:44 
най-голем
Аватар

smeshko написа:
ахамз .. е пък смешен съм де :) не споря по въпроса... ама айде честно ми кажи ти никога не си изневерявал на приятелката си ? никога не си имал помисли спрямо друго момиче , защото твоето ти е давала абсолютно всичко ? Нуждата да бъдеш с нея е била толкова силна че не си чувствал абсолютно нищо друго към никое девойче ?! Айде моля ти се ... ;)

Да, мога да го кажа съвсем отговорно!Ни-ко-га! :wink:
Ако и ти имаше приятелка като моята, щеше да знаеш за какво става въпрос. Но понеже тя е единствена, ще има много да си изневерявате и да си чешете пищовчетата със некфи захаросани кокошки по дискотеките, дето прашките им висят по 2 месеца на купчини в банята, щото от маникюр не могат да си ги изперат...
Айде моля ти се... Верно си ми смешен! Без майтап! :lol: :lol: :lol:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2007, 12:48 
Паисий
Аватар

Е добре де ;) нали това ми е целта да бъда забавен ;) Пък на тебе евалата щом си намерил единствената :) нищо повече не мога да ти кажа по въпроса .. просто понякога от многобройните разочерования ти писва и почваш и ти да разочероваш ... ама това е без значение ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2007, 12:48 
Паисий
Аватар

А пък това с какви точно момичета се занимавам ... не мисля че типът , който описа напълно съвпада с мойте критерии , ама хайде :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2007, 12:49 
Живее, за да пише
Аватар

smeshko написа:
А пък това с какви точно момичета се занимавам ... не мисля че типът , който описа напълно съвпада с мойте критерии , ама хайде :)

Сигурно не са ти такива критериите, но пък типа е най-често срещшаният, другите са на изчезване :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2007, 12:51 
Паисий
Аватар

еее айде де .. намират се още и свестни хора :) нали сме в учените среди ... ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2007, 12:55 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Смешко, а ти като едно добро дете, ще обещаеш ли на кака, че повече няма да изневеряваш? Но не да ми обещаеш лигаво, а да ми дадеш мъжка дума, която никога не би нарушил! А?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2007, 12:57 
Паисий
Аватар

Еми бих дал да . Ако намеря истинският човек... ДА никога не бих го направил .. ако той ми дава всичко .. да... никога.. :) За момента така или иначе няма на кого да изневерявам ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2007, 13:15 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Това не е отговор на мъж, а мрънкане на глезена госпожица, без да се обиждаш :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2007, 13:22 
Паисий
Аватар

хахахах е права си :) Тогава предполагам едно ДА :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2007, 13:24 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Това вече е друго! :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2007, 14:06 
Master Of Puppets
Аватар

Vintersorg написа:
дето прашките им висят по 2 месеца на купчини в банята, щото от маникюр не могат да си ги изперат...

Може би просто ги слагат само по веднъж :wink: Да не говорим, че няма как да "висят" като са на купчини. :P

And it's not my last life at all...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2007, 15:57 
Стенограф
Аватар

Благодарил (а): 218 пъти.
Xin написа:
А нима единственият начин да възхитиш един мъж е като флиртуваш с него? Това ли е единственото ти "оръжие" по въпроса? Тъжно е. И жалко. Но както и да е.
Аз сега ходих до магазина и си мислих за това, което каза, за ценностната система. И преди съм мислила много по въпроса. И много съм чела, докато стигна до едно простичко заключение-истинският Човек винаги е истински Човек, независимо от налаганата масова ценностна система.
Сега е на мода да се изневерява, една жена има стойност само когато флиртува, само така може да привлече мъжкото внимание, като обект на чисто сексуално привличане. Медиите налагат това... доста съзнателно, обаче те налагат и масовото затъпяване. Това означава ли, че всички трябва да бъдем тъпи? Защо не? Така е много по-лесно! Не си блъскаш главата с глупави въпроси, не се ядосваш ,че играем по гайдата на САЩ, не недоволстваш от политиците. Ми то така е много лесно за всички! И к`во? Дайте всички да затъпеем ли?
И по времето на Левски и Ботев е било на мода предателството. Така е било по-лесно. Много са били предатели. Много не са си мръдвали пръста.Ама сега кого честваме-тях, или поп Кръстю, или Левски?
Има хора, които са просто Хора и маси, които чакат накъде ще задуха вятъра и се въртят като ветропоказатели. Винаги е било така. Всеки сам решава дали е Човек или просто част от масите.
И сега ценностната система на масите е изместена в посока към инстинктите. Но това е временно явление. И преди е имало такива периоди в човешката история. Замисляла ли си се, че ще имаш деца и, че може след 20 години ценностната система да е доста различна, че може да се червиш пред тях за това, което говориш сега... защото като цяло, движението е в посока на затягане на самоконтрола и овладяване на инстинктите, а не обратно и никой не знае какво ще е тогава. :roll:
Това разпускане, отдаване на инстинктите е следствие на силното затягане при социализма, получава се ефекта на ластик, като го опънеш много силно, той се отплесва и се свива, но после пак се опъва до някакво равновесно положение. И в момента сме в период на най-силното му свиване, но съвсем скоро ще се отпусне и тогава какво правим? Отричаме всичко, което твърдим сега, за да сме пак в крак с модата?

такааааа,наговори един куп глупости :roll: не знам от какво да ме е срам от децата ми - че не съм монахиня?!?че не съм по цял ден вкъщи?мислех че отдавна сме излезли от патриархалното общество,когато единствената работа на жената е била да върти домакинството и да се грижи за мъжа си.една такава "остарял-тип" жена в сегашното общество до никъде не би могла да стигне в тоя живот,какво би могла да постигне?моята единствена цел не е да слугувам на мъжа ми.относно флирта,дето пак наговори страшно много глупости мога да ти кажа,че аз примерно дори една усмивка я приемам като лек флирт,ти с какво привличаш някой мъж?с цупене?не мисля!а пък по въпроса за модата...лелелеле!не знам кой е казал,че е модерно да се изневерява,било е модерно да се изневерява в отминалите векове,имало го е винаги и винаги ще го има,не че защитавам физическата изневяра,но всеки сам за себе си решава и си носи последствията,не си ти човека,който да казва кой заслужава уважение и кой не,ти си преценяваш за себе си.по принцип съм те чела в други теми и много ми харесваше начина по който разсъждаваш,но специално тук се престара,кажи кога ти е рождения ден да ти пратя ореолче.щом не ти харесва изневярата,ми не изневерявай,но не дръж сметка на останалите

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2007, 16:19 
Волтрон!
Аватар

Аз никога не изневерявам...на себе си :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 683 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 46  Следваща