Xin написа:
Rest[in]Pieces, мнението ти не ме вълнува. Всъщност, както казах и на Плазмодий, приемам го като комплимент. Бих се чувствала доста странно ако някой от вас ме беше харесал. Целият ми съзнателен живот е стремеж да не се харесвам на такива като вас. Повярвай. Там пак изглеждах добре. Ако ме видиш сега, ще се уплашиш и това е целта, да плаша такива като теб, за да не се налага да губя време да ги разкарвам.
И този спор не го водя, защото ме интересува мнението на другите за мен. Водя го защото другите явно са много заинтригувани от моето мнение за тях
Плазмодий, не бой се, и последният мъж на земята да си, пак няма да дойда да ти се натискам, въпросът не е в това. И не си противореча. От самото начало твърдя само едно: ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ИЗГЛЕЖДА ТАКА КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ И НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ГО ПОУЧАВА В ТОВА ОТНОШЕНИЕ!
Бе наеш' колко ме вълнуват интересите ти и заинтересоваността към чуждите мнения? Всъщност, предполагам и Плазмодий би ти го казал, НЕ Е КОМПЛИМЕНТ! Мани ги тия капаци. Целият ти съзнателен живот е да си набиеш, че си велика като си непукист. И да убеждаваш другите, че всъщност за нищо не ти пука. И себе си да убеждаваш в същото. Пък аз ти гарантирам, че между мен и Плазмодия няма нищо общо, така че номерът с "такива като вас" не минава.
Този спор го водиш щото си мислиш, че можеш да се покажеш като уникална и като човек със собствено мнение. Ама и двете невинаги са хубави качества.
А за Плазмодия съм сигурен, че и единствената жена на земята да си, пак няма да иска да му се натискаш.
Ти от самото начало си твърдиш нещо, а всъщност искаш да изглеждаш примерно
така, ама ти е тъпо, че не можеш. Твоя работа. Ама избивай комплекси другаде.
Колкото до целта на тая тема - целта на тая тема е да каже, че женските мустаци НЕ са нещо красиво според ничии критерии.