Дата и час: 02 Апр 2026, 00:44

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 153 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2006, 17:37 
Badass-motherfuka
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
:хилеж:
Поспамено да ти е чадо моееее!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2006, 17:51 
Легендарен флуудър
Аватар

:задавяне:
стига, че ям :lol:

http://avatek.bg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2006, 18:04 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Добре. Аз имам въпрос към момчетата. Никога ли не ви се е случвало жена да ви привлече само като човек? Не жена, която ви тормози да ходите с нея по магазините, а която ви разбира. Имам предвид, да ви е забавно с нея, да си говорите на всевъзможни теми, как да кажа, да се чувствате в свои води с нея и изобщо да сте си много добри другарчета, но да не ви привлича сексуално? Не се заяждам, просто ми е любопитно, за да знам аз как да се държа.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2006, 18:08 
Легендарен флуудър
Аватар

Ice Lady написа:
Добре. Аз имам въпрос към момчетата. Никога ли не ви се е случвало жена да ви привлече само като човек? Не жена, която ви тормози да ходите с нея по магазините, а която ви разбира. Имам предвид, да ви е забавно с нея, да си говорите на всевъзможни теми, как да кажа, да се чувствате в свои води с нея и изобщо да сте си много добри другарчета, но да не ви привлича сексуално? Не се заяждам, просто ми е любопитно, за да знам аз как да се държа.

бъгна се тва мнение, преди малко беше в другата тема

да, случвало ми се е няколко пъти.. едната мадама замина за Португалия, другата не съм я чувал от доста време.. и други такива приятелки имам (или съм имал) ама не сме толкова близки, виждаме се само от време на време. но като цяло съм способен на приятелство с момиче без да ме привлича сексуално или по някакъв "такъв" начин

http://avatek.bg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2006, 18:24 
Пишете, о, братя
Аватар

Ice Lady написа:

Да това си е напълно възможно. Аз съм от този тип, както една потребителка каза от тези които просто явно са създадени само за да бъдат приятели с момичета но не и нещо повече. Шегувам се де, но затова което питаш да има си и такива случки, рядко става момче да се заинтересува от момиче, от самият и характер без да мисли само с долната глава, особено в тинейджърските среди, но и такива чудеса все още стават! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2006, 18:46 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Благодаря ви, момчета! В моя случай си бяхме просто 5 души от целия курс, които ходихме на лекции, в Студентски заедно на стол, учихме доста тежък език и си станахме като семейство. Напълно нормално си е момчето, имаше приятелка по едно време. Не сме го възприемали като една от нас, защото и ние сме доста нетипични момичета, досадно ни е да пазарим, не понасяме лиготии, не говорим за мода много рядко за козметики, не се глезим. Не, че сме мъжкарани, просто не са ни забавни тези неща. И така се случи, че в един момент ми беше тежко, другите си бяха заети с техни работи, а той беше до мен и в момента естествено го чувствах най-близък...но не би, други неща са му се въртели на човека в главата :? ...здраве да е :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2006, 18:52 
Badass-motherfuka
Аватар

Ice Lady написа:

всъщност нерядко, ама за целта трябва слабо да ме привлича сексуално, даже познавам една наистина много интелигентна, с която мога да си говоря повече и на по-интересни теми, отколкото с повечето ми приятели.
няма невъзможни неща за жените, освен да шофират

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2006, 19:03 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Това имах предвид. :) А ако все пак те привлича, би ли злоупотребил с доверието и в теб като в приятел, за да си плетеш кошницата в друга посока? Например "случайно" да се окажеш третия, когато присъствието ти не е желано, само за да я отдалечиш от другото момче.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2006, 19:07 
Badass-motherfuka
Аватар

в случая на горната - не (по други причини, ама айде да не се конкретизирам)

а по-принцип възприемам това като подлост и съм против. ако пък усетя, че отношенията ми с някоя която харесвам стават "чисто приятелски" й давам да разбере, че има и още нещо, пък ако ще реже - да реже веднага и да свършва всичко

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2006, 19:11 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Съжалявам, че само разпитвам. Едно време си говорихме с братчеда, скоро не сме се виждали а наистина ми е нужно да знам как стоят нещата от вашата гледна точка, честно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2006, 19:13 
Пишете, о, братя
Аватар

Ice Lady написа:
Благодаря ви, момчета! В моя случай си бяхме просто 5 души от целия курс, които ходихме на лекции, в Студентски заедно на стол, учихме доста тежък език и си станахме като семейство. Напълно нормално си е момчето, имаше приятелка по едно време. Не сме го възприемали като една от нас, защото и ние сме доста нетипични момичета, досадно ни е да пазарим, не понасяме лиготии, не говорим за мода много рядко за козметики, не се глезим. Не, че сме мъжкарани, просто не са ни забавни тези неща. И така се случи, че в един момент ми беше тежко, другите си бяха заети с техни работи, а той беше до мен и в момента естествено го чувствах най-близък...но не би, други неща са му се въртели на човека в главата :? ...здраве да е :)

Други неща са му се въртели из главата ясно. Ами какво да се прави както казах и преди в повечето случаи рекламата на Спрайт си е истина. И все пак, има изключения, а по втория въпрос, ако съм много близък като приятел с момиче, не бих се намесил в нейният живот интимно стига тя да не иска иначе ще си я възприемам като приятелка. Много зависи от момичето де! 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2006, 19:14 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Благодаря! Ей това исках да чуя. Защото се хванаха да ми обясняват, че всички мъже били такива и аз се разръмжах просто. Явно всичко си е до човека. Ох, отдъхнах си, бях се шашнала, че наистина това се приема за нормално от ваша страна. Мерси :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2006, 19:17 
Badass-motherfuka
Аватар

Ice Lady написа:
Благодаря! Ей това исках да чуя. Защото се хванаха да ми обясняват, че всички мъже били такива и аз се разръмжах просто. Явно всичко си е до човека. Ох, отдъхнах си, бях се шашнала, че наистина това се приема за нормално от ваша страна. Мерси :)

следващият път като чуеш "всички _____ са ______" , не се шашкай толкова :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2006, 19:18 
Пишете, о, братя
Аватар

Ice Lady написа:

Е то не трябва да се успокояваш много, защото пак казвам в Спрайт е истината в много отношения, разбираш ме какво имам в предвид, но да се слагат всички момчета под един показател не е работа. Нали живеем в демократично общество хора може да има всякакви. И въпреки че често може да чуеш репликата абе пич толкоз си близка с тая защо не опиташ нещо повече, има хора които ако си държат на момичето като човек и приятелка не биха хукнали да правят и други работи. Рядко срещано но има такива моменти. А дали тези момчета са тъпанари и задръстеняци както някои твърдят може би и с право, си е друг въпрос аз лично не мисля така. Не трябва винаги всичко до секс да опира баси. Ние сме хора а не животни които имат за мисия само да се оправят и да продължат поколение или за удоволствие има и неща като душевен контакт и наслада от чистия разговор с познат по каквито и да е проблеми. Чужди неща за някои но все пак познати за други. Абе разбираш какво имам в предвид!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2006, 19:19 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

SILVER ARROW написа:

Други неща са му се въртели из главата ясно. Ами какво да се прави както казах и преди в повечето случаи рекламата на Спрайт си е истина. И все пак, има изключения, а по втория въпрос, ако съм много близък като приятел с момиче, не бих се намесил в нейният живот интимно стига тя да не иска иначе ще си я възприемам като приятелка. Много зависи от момичето де! 8)

И от момчето 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 153 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща