Не бих имала разбира се

Затова имах предвид чувства, не връзка. Тоест, не е казано "ние сме заедно, от което следва, че ти няма да се срещаш с друг, както и аз няма да имам общо с друга". Радвам се, че ти си от тези, които не могат да имат чувства към някого, едновременно с което да се забият с някоя за 1 вечер. Аз също не бих могла. Така и трябва да е. Просто казвам, че има шанс и да се развие точно този вариант, в който дори 1 път мъжът е преспал с някоя, но това си е било за едната вечер. Без чувства, без нищо.. това го правят страшно много хора. Така че всичко зависи от мъжа и жената, може и да са си вярни, може и да не. Практически от това разстояние връзка няма. Когато обаче са заедно, на 1 и също място, имат си всичко и официално са обвързани, кръшкане не може да има. Има и връзки, при които мъжът изневерява САМО веднъж, но повече това не се повтаря. Това не значи, че не обича жената до себе си. Започне ли да става постоянно, тогава е лошо..
Аз когато имам чувства, не мога да погледна който и да е друг. Да, ние сме от задръстените сигурно, щото такива като нас са малко. Честно казано, даже аз с времето започвам да се замислям дали точно такива като нас нямат погрешния начин на мислене. Тази вярност (граничеща с наивитет), с времето не остава ненаказана.
Оу, това е мнооого сложно. Да можете да се срещате с други, но въпреки всичко да имате чувства един към друг. Тази ситуация води само до страдание и от двете страни. Дори да твърдиш, че си ок с това...не вярвам да се примириш, че обектът ти се вижда с други, но пък, разбираш ли, е лудо влюбен в теб... някакси doesn't feel right. А пък за изневерята по принцип... дори само веднъж да се е случила...трябва много силно да обичаш, за да я простиш.