gioiella написа:
Ами аз не съм на 20...Започвам да влизам във възраст, когато обикновено хората се ориентират вече да заживяват с някого, по-сериозни връзки. Естествено, че ще искам мъж, който има амбиции, работи и не се чуди как да си плати телефона.Или недай си боже още техните да го издържат. Разбирам да си 20 годишен студент, но ако приемем, че мъжът трябва да е малко по-голям от мен, то възрастовата група е близо 30 годишни...Значи мисля, че 30 годишен мъж трябва да има поне някаква стабилност..никой не казва, че трябва да има пари за всичко. А и в една по-сериозна връзка или домакинство харченето и гледането е и от двамата...не желая да съм домакиня и да ме гледат.
Въпросът е да не го издържам аз и да не се притеснявам от излизане някъде...дали той ще се чувства комфортно и дали ще трябва да му подавам пари под масата,за да плати сметката. Била съм в такива ситуации...притеснявала съм се дали има пари да си платикафето, притеснявала съм се да го питам има ли пари да си плати кафето...притеснявала съм се и аз да плащам кафето пред приятелите му.
Моят приятел си го взех без работа преди години...сега е много по-добре и е сравнително добре финансово.Въпросът е,че вече не съм на 20,че да ходя с момченца. Просто искам да съм спокойна,че той има за себе си пари, а не да го мисля как живее, какво яде. И никой не е казал,че трябва да ме издържа, въпросът е да не го издържа майка му все още. И говоря за близо или над 30 годишни, не за млади момчета..при тях е логично,че финансова стабилност няма.
Ако искаш разнообразен секс и финансова стабилност, има една много интересна професия, легална в Холандия и Германия, която предлага възможности за осъществяване на мечтите ти.