FightForFreedom написа:
Аз пък си мисля, че за жените е много по-важно поведението на мъжа. Следователно или външността бива пренебрегната, или жената не осъзнава защо е харесала мъжа и си мисли, че външността му е изиграла важна роля, заключавайки че харесва такъв тип мъже.
Освен това си мисля, че любопитството е много силен мотив да тръгнеш с различен от предишните пъти. Това внася огромно разнообразие сред изборите на жените.
Също голям мотив е новото гадже да напомня за старото по някакъв начин, което едва ли трябва да се търси във външността. По-скоро в маниери, характер. Понякога човек напомня за друг, само защото е неговата пълна противоположност, а в други случаи се избира пълната противоположност заради страх да не бъде повторена старата грешка.срещнат.
Жените сме ти като разтворена книга...
Сериозно, това звучи адски логично, колкото и да не ми се се ще да го призная, но от опит и нагледни примери смятам, че тенденции се очертават за всяка жена. Да, свързани са с поведението, но и с външността; пряко са зависими от опита, но има голямо значение какви тоно отношения си имал с Еди-кой-си и после по какъв начин новите лица напомнят въпросния човек. Начинът.
Цитат:
Завистта при жените е достатъчно силна, за да накара поне на подсъзнателно ниво жена да избере някого, защото го смята за превъзхождащ гаджето на еди коя си.
А после кой казва, че не можем "да си ги мерим".

Ей такива митове се създават все от мъже...
Цитат:
Но си мисля, че в най-честите случаи жените останат ли сами избират първия срещнат, когото могат да търпят до себе си. И тъй като повечето мъже са нетърпими, жената далеч не тръгва с първия срещнат.
Зависи от жената... Но надеждата крепи човека.
Благодаря, искрено ме развесели.