Mira написа:
както вече казах - всеки с вкуса си

пък и честно казано не помня да съм казала нещо за себе си,ама хайде...може би ти се е привидяло,случва се...
пък и ми е много смешно някой,който е видял 5 хубави рускинчета по морето и айде - всички рускини са красавици

че аз не познавам една хубава такава - или са над 100 кила или са като това сиво мишле по-горе

знам ли,може би пък мъжете харесват такива ъъъъ жени...и за да не си измислиш пак,че изтъквам незнайно как себе си ще кажа,че моят идеал за красива жена се доближава ето до това....за съжаление не познавам такива рускини,полякини,украинки и т.н....

а относно българките - поне са по-разнообразни,има всякакви за всеки вкус,не все едно сме вадени от един калъп
ПП:това за интелектуалното превъзходство на рускините много ме разсмя!мерси,повдигна ми настроението

забавен си,спор няма
Добре, какъв е смисълът, да казваш "хаха, това което каза е много смешно" с някаква ведома явно само на теб ирония, без да се обосноваваш?
И не, не базирам мнението си за рускините/руската нация само на това, което може да се види по родното ни черноморие, повярвай ми. По лични наблюдения, на много представителки и от двете народности, мога да кажа, че рускините се чувстват просто много по-земни от българките. Както и за интелигенцията - с повечето от тях може да говориш на свободен избор от теми (е, разсъждения над "Антихрист" биха били неуместни, признавам), отколкото с свободна избрана българка, без висше образование. Говоря за най-най обикновенни хора, от малки градове и села, с завършените 10 класа (там са толкова).
За разнобразието - отново го има, твоето мнение според мен се базира на изключителната жълтина, която им блести от главите по черноморието, но към това спадат и чехкини, полякини, слова*кини и т.н. На място нещата са малко по-различни - имаш си и черни, кафяви с сини очи, белички, кестеняви с зелени очи, даже понякога има и уникати (говоря изключително за натурална коса/очи) - гарвановочерна коса/сини очи. И всичко това, не е в рамките на някакъв мегаполис от рода на Москва, а в най-обикновенно руско село, с популация 10.000 души.
Но в края на краищата, всеки си има право на вкус, всеки си има своите предразсъдъци.