Рускините и техните подобни са красиви,защотоимат много изчистени чери.Все са с едни невинни личица,прави малки нослета.Не толкова интересни или екзотични,а просто хубави,защото изглеждат много нежни.Ноо с ами кзвали,че на дърти години стават ужасни.Аз познавам няколко по-старички рускини и са си яките мамаши...

ТО плът,то килограми...на едната без д аискам и казах,че е дебела...не знаех,че е зад мен(като по филмите) итака добре я описах..беше много срамно.
Италианките не ми харесват...имам чувството,че това,коеот съм гледала по филмите някак са го издирвали в дън земи

Знаех,че мъжете са им мазни,но като видях реалността с италианките бях потресена.Мъжете налиса им дребни,но жените са по-кобилести и малко ръбати.Да не говорим на юг,че имат една вежда и са доста космати.Много бях разочарована.
Гърците..ох аз съм преубедена,защото хич не харесвам гръцкото племе,но жените са им..бррр...задник и нос...това мога да кажа.Но д аоставим външността назад...злии..злиииии...майкоооо!!!
Няколко албанки познавам и с амного красиви.За мен е пълна индия тяхната страна,но иначе те са едни слабички,нежни с много аристократични страни.Не знам дали болшинството са такива,но ако са значи са хубави.
Австрийки...

ох ми...за тях не знам генетично дали им е дадено да са слаби,но са яко натлъстели и розови.Струва ми се,че германките въпреки ръбатостта са по-слаби.Австрийците са едни дундави,розви..с гадни коси и малки очички.Особено младите.От по-възрастните жени има високи,спортни...те ми харесват,но младите са ужас.В Австрия като видиш хубава жена обикновено е рускиня или българка