Дата и час: 18 Яну 2026, 09:41

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Защо харесваме това, което харесваме?
МнениеПубликувано на: 21 Яну 2010, 23:57 
The best things in life aren't things
Аватар

Благодарил (а): 1423 пъти.
Супер интересно е да видиш разликите в женските вкусове. Все още не съм търсил патърн, свързващ вкуса за мъже с женския характер, но съм сигурен, че ако се разтърся, ще открия интересни неща :D

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Красиви мъже 2 :)
МнениеПубликувано на: 22 Яну 2010, 01:36 
Гурбангули Бердимухамедов
Аватар

Благодарил (а): 313 пъти.
Jamesmagno написа:
Супер интересно е да видиш разликите в женските вкусове. Все още не съм търсил патърн, свързващ вкуса за мъже с женския характер, но съм сигурен, че ако се разтърся, ще открия интересни неща :D

Мен ме интересува патърна, който свързва вкуса им за мъже с подсъзнателната представа за бащите им - възхищение/презрение/и т.н. Награда за ценна информация - хубава бира :P

Изображение

Правила на раздел "Мнения"
:cat: :albino: :cherry: :faroah: :cherry: :albino: :cat:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Яну 2010, 01:59 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Това пък - от мене да го знаеш - е плод на някакво страхотно преувеличение. Чудили се психонавтите какви комплекси да измислят - е воала. Както не е вярно като цяло и това за връзката между жените, които мъжете избират и собствените им майки. Вярно е, че има примери сред моите познати, доказващи обратното, но те са по-скоро изключения. Синдромът "мамино синче" е друг въпрос, там драмите са чутовни, indeed.

Мисълта ми е, че аз, например, обожавам баща си. Сериозно - имам много здрава, стабилна и спокойна връзка и с двамата си родители. Но не бих искала да се събера с мъж, който прилича на него - просто въпрос на характери и много различен начин на възприемане на нещата от живота. Колкото до външността - хм... трудно е да се каже, при условие, че "като млад" го помня само благодарение на снимките, а и е с някак универсален външен вид. Дори не мога да кажа, че покрай него харесвам високи и едри мъже, при условие, че той е 182 см. с нормално телосложение, а погледът ми обикновено се спира на съвсем друг типаж (тези, за които колкото и да отслабват, никога няма да кажете, че са слаби - чувала съм, че им викат heavy build, но не знам доколко е акуратно; абе такива... природно... яки/набити, u name it).
М, веднага се сещам за пример:
http://farm2.static.flickr.com/1403/1091728496_fa84856ac9.jpg
Харесвам и двамата. Но нужно ли е да ви карам да търсите 10-те разлики в телосложението им и да отгатнете кой от тях по' ме кефи? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Яну 2010, 02:06 
Аватар

Този с бялото, щото е по-фьешън? :mrgreen:

Виж между другото колко забавно описание дава Uncyclopedia на "Father issues"

Цитат:
An entirely accurate reason sometimes given by men about women in order to account for their failed romantic relationships, this phrase is most commonly used to describe a woman who has come to realize that she has squeezed every last bit of sympathy, money, or slavish attention from the man, and dumped him in favor of a fresh chump. The term is based in the idea that the woman is suffering some type of psychological damage from her childhood relationship with her biological Father. Some common causes of the alleged Father issues include divorce, death of one's hopes and dreams (or conversely, the Father himself), or general feminine psychosis. Often, other causes are misdiagnosed as Father Issues, such as feminism, or being a relentlessly self-preoccupied cunt by nature.

:mrgreen:

CUNT е съкращение от "Canberra University Netball Team" :mrgreen:

Както и да е - сигурно си права. Не, че няма логика начинът, по който жените възприемат бащите си още от малки момиченца да се отразява върху представата и очакванията им за мъжете, но значението му май се преувеличава.

А какъв е номерът с мамините синчета - търсят жени, които да им станат втори майки и да ги перат, гладят ли?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Яну 2010, 02:23 
My kinda heaven
Аватар

Не!!! Как ти хрумна това! :shock: Просто цял живот сравняват жените си с "мама" и никога никоя не е достатъчно добра, за да издържи сравнението, пък ако ще и златна да е. Т.е. те може да си търсят жена, която да готви, чисти и да се грижи за тях като мама, но никога сготвеното няма да е "като на мама", прането няма да е сгънато така, "както мама го сгъва" и прочие. Не се ли сещаш за тоя типаж? Те са толкова често срещани, че не може да не познаваш поне един такъв. А нерядко и маминка налива масло в огъня и циркът става пълен.
Така и не знам какво им прищраква на тия мъже и защо си мислят, че да обичаш друга жена, е все едно да изневериш на майка си, или нещо от сорта, при условие, че става дума за съвсем друг тип отношения. Напълно непонятно ми е какво става в главите им, обаче е нездраво. И забавно за наблюдение, стига да не ти е в къщата.

Колкото до цитираното от теб - ти сега какво, намекваш ли нещо? Не, честно - досега само един тип ме е обидил на "феминистка" и още не му говоря. А че съм (смятана за) к.учка - тати не е виновен, заслугата си е моя. И ето как стигам до онова, което имах предвид - тъпо е да обвиняваш родителите си за всевъзможни проблеми с мъжете/жените/арменския поп. Да, някаква част от тях може да се дължи на (тук психолозите да се изкажат компетентно, аз бих казала просто "бъгове в отношенията на съзнателно и подсъзнателно ниво") - но да им прехвърляш топката така, обвинявайки ги за всичко, ми се струва като бягане от (собствена) отговорност. Особено когато не говорим за наистина проблемни отношения като изнасилване, системни побои и т.н.т. Затова казвам, че в общия случай значението на Бащата се преувеличава.

И не позна за онзи с бялото. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

* И утре Мила като намине, ще си имаме нова тема, усещам. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Яну 2010, 02:39 
Аватар

Лошо няма, ще постна още веднъж, че да има достатъчно мнение, за да обособим новата темичка :)

Нищо не намеквам, просто любопитствах и отделно от това исках да споделя забавната статия в ънсайклопидията :)

За мамините синчета - много е възможно да познавам такива, но просто няма наблюдения върху тази част от личния им живот. Иначе имам приятели, които могат да бъдат приведени в тази категория и определено не ги разбирам. И не мисля, че мога да им променя нагласата :?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Яну 2010, 09:57 
Resurrected
Аватар

Благодарил (а): 39 пъти.
Търговецът на кристал написа:
Така и не знам какво им прищраква на тия мъже и защо си мислят, че да обичаш друга жена, е все едно да изневериш на майка си, или нещо от сорта, при условие, че става дума за съвсем друг тип отношения. Напълно непонятно ми е какво става в главите им, обаче е нездраво. И забавно за наблюдение, стига да не ти е в къщата.

Ели, Фройд е дал отговор на този въпрос преди доста години и той е по-прост, отколкото предполагаш - едипов комплекс му се казва :mrgreen: .

I swear I'm not the devil though you think I am...

Последна промяна Blood Countess на 22 Яну 2010, 14:14, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Яну 2010, 10:26 
My kinda heaven
Аватар

Бе и аз си го мислех, ама да го именуваш така категорично, значи да признаеш също толкова категорично, че наистина е отклонение. Ето, пак се опитвам да го смекча - бях написала "болест" и го изтрих. И по-нагоре бях писала просто, че е "нездраво".
Ама наистина, стига толкова офтопик: големи извинения към Мила. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Защо харесваме това, което харесваме?
МнениеПубликувано на: 22 Яну 2010, 14:01 
Неебателна.
Аватар

Благодарил (а): 806 пъти.
Ваня, моля те прехвърли си снимките в другата тема, за изкоментирам колко много ми прилича първия на Съли.
Търговецът на кристал написа:
И утре Мила като намине, ще си имаме нова тема, усещам. :lol:

Мда.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Яну 2010, 14:38 
Christian
Аватар

Благодарил (а): 37 пъти.
Jamesmagno написа:

Мъжът трябва да е мъж, жената да е жена.

Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Яну 2010, 15:03 
Аватар

Зат'ва им викат мъж и жена :mrgreen:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Яну 2010, 15:24 
очарователен тормозник
Аватар

Благодарил (а): 410 пъти.
Няма ли некоя жена да се изкаже, тука само офтопик го удряте? :shock:
Не бива така, Мила ше ви подкара с метлата, сите... :|

you've arrived at panic station!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Яну 2010, 00:33 
Форумозавър Рекс
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
pora_e_priqtel написа:
Този с бялото, щото е по-фьешън? :mrgreen:

Абе, тоя пич с бЕлото ми мяза на поп-рок вариант на Миле Китич (КРАЛЯ на турбо-фолка):

Изображение

И по този повод: поздрав с едно анти-феминистко парче на брат Миле:

http://vbox7.com/play:2be684ed

P.S. Съжалявам за леко просташкия пост, ама много ме дразнят темите в този раздел! Такава любоФ и романтика лъхат отвсякъде, че направо ум да ти зайде! :|

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Яну 2010, 01:18 
My kinda heaven
Аватар

вечен студент написа:
Абе, тоя пич с бЕлото ми мяза на поп-рок вариант на Миле Китич (КРАЛЯ на турбо-фолка)

Уби ме. :kez_01: Как на него, бре! Точно той, точно на него? Ужас - все си мисля, че в тоя форум няма какво повече да ме изненада. Не очаквах точно той да се превърне в нещо като център на темата, ама ето - специално за вечния студент - http://www.slimfish.co.za/wp-content/uploads/2008/03/pop-group-smokie.jpg. Най-вдясно.
Миле Китич... :shock:s

Сори за офтопика към офтопика. То и това си е постижение. Ама Вечният, то за какво да пишем в "Любов и романтика"?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Яну 2010, 01:27 
очарователен тормозник
Аватар

Благодарил (а): 410 пъти.
Абе като не сте влюбени и романтични, що изобщо влизате раздела?

(тва се отнася за всички... )

you've arrived at panic station!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Защо е всичко това :)

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2004-05-06

svetlinka

20

1766

20 Апр 2006, 11:57

явор Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Не е това което изглежда...

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4 ]

в Други

snoopy_doo is back

48

2337

16 Сеп 2006, 19:04

Berserker Преглежда последните мнения