|
Много обичам да правя секс. Правя секс по три пъти на ден. Всичко е изчислено. През живота си съм имал 36895 вкарвания и още толкова изкарвания. Средното количество удоволствие от секса се равнява на две понички и малка боза. Ако правиш секс с кифла, представи си го като че бозата е вкиснала. Но ако правиш секс със софийска баница е по-добре, отколкото да правиш секс с пирожка. Проста математика. Значи две пирожки носят удоволствие, равно на прегазване от осем трактора и един бетоновоз, който накрая си изсипва бетона върху теб. Сексът със софийска баница е удоволствието от лов на пеперуди на квадрат, но ако обичаш пеперудите няма да ти е приятно. Също така трябва да се каже, че главната цел на секса не е удоволствието. Удоволствието е проста математика. Изхождайки се от позицията на седнал на клекалото, мога да заключа с безславно удовлетворение, че главната цел на секса е одумката. Но да одумваш партньора си по време на интимни отношения има измерване и в удоволствие, така че до известна степен пак говорим за същото. Значи да отбележа, че удоволствието от одумването на жената, че е като гнила круша, пльосната в стар компот от смокини, е равно на две кисели краставички и сто грама домашна сливова. Сливова, защото си говорим за сливи, но като кажеш на жената, че е слива, по-добре й кажи, че е слива за смет, щото би я сменил за боклука в казана, щото ако спиш с него, ще ти е по-приятно. Най-жалкото при човечеството е, че хората си избират такива кофти жени, които са кофти, ама толкова са кофти, че единственият плюс да си с такава е, че можеш да я одумваш. И наистина - щом човек е готов да се откаже от хубавото, за да иде на лошото, значи да одумваш е по-яко от две понички и малка боза. Но две понички и малка боза е средното удоволствие от секса. Ако си намериш добра в леглото жена, то удоволствието се равнява средно на корен квадратен от усмивка на анджелина джоли, специално за теб, делено на промилите в кръвта ти на четвърта. Да спиш с някоя от най-добрите в секса, тоест в живота, жени, се равнява на осем процента от кръгче на силвърстоун с ламборгини мръсноелайно... или както там му викат, ама завистта ми към притежателите му не ми позволява да реконструирам спомените си. Та така. Важното е да се прави секс по три пъти на ден и винаги, ама винаги да предпочитаме пакетче пред насипно, че като насипваш, то се разсипва и те засипва.
|