Кристо, не знам какво пиеш, честно. Не знам и дали искам да знам.
Иначе да, наясно съм, че има сумати разбирания по темата за идеалните половинки, но бях провокирана от филма, в който - най-общо - се разказва за възможността да ти имплантират таймер, който ти показва колко време ти остава, докато срещнеш идеалната си половинка. Ама най-най-най-истинската, Единствената. И как, когато го/я видиш, таймерът почва да пищи и ти знаеш, че е той, без значение дали после ще се карате, ще се мразите и т.н.т.
Та понеже съм чувала всякакви истории за любов от пръв поглед, това усещане също може да мине за подобен таймер. Любопитно ми беше обаче дали някой от вас е имал... подобни свръхестествени преживявания при запознанството с някого или при развието на връзката им, без значение от естеството й.
Примерите, които съм дала, не са случайни - все са взети от истории, които някога са ми били разказвани. Дали са истина или не - няма как да знам. Иначе на мен ми се е случвало нещо подобно, но е свързано с мой познат (без идея за половинки и дроби в отношенията ни) - един следобед от нищото ми стана много гадно. Ама много, много гадно, без да ми има нещо и без да мога да определя какво не ми е наред. Нервно такова, никакво, чувствах се точно кълбо от нерви, та чак ми беше зле. И ми мина изведнъж, даже помня точния час. Два дни по-късно си говорех с тоя човек и се оказа, че по абсолютно същото време се е чувствал по абсолютно същия начин, само че с причина (случваше му се важно събитие в живота, аз не знаех за него). Приключило е приблизително в същия час (+/- 5 минути по груби сметки), в който аз се почувствах по-добре. Единственото общо между нас е, че сме родени на една дата.
Лично аз тая случка я отдавам на странна случайност, но не съм я забравила.
Но все пак ми стана любопитно за случките "като на кино" - никой ли не може да се похвали с такава?