Създадох темата преди няколко дни, но видях, че има подобна.Въпреки това(и след съобщението на Търговец на кристали за връщане на темата), реших да я променя.
17-те неща, който ми показаха, че пораснах, промениха мирогледа ми или просто ми останаха като вечен спомен.........
По аналогия с онзи прекрасен сериал ми се прииска да ви питам, кои са 17-те мига от живота ви, които няма да забравите? Тези, които ви помогнаха да преминете през даден период, през дадена случка или просто през ужасен ден.Моменти, които са ви просълзили, зарадвали, наскърбили, разчувствали или изпълнили с възторг. Кои 17 мига ще изредите на прима виста като събитията белязали житието ви, променили съдбата ви или просто направили ви щастливи и събудили емоции във вас....Абе, импровизирайте - 17 неща, които ви карат да се чувствате живи и ви показаха, че пораствате.
.........
Започвам(не в хронологичен ред).
1 ) Първата ми целувка.
2 ) Лятото, в което не се се прибирах до късно.
3 ) Онзи фестивал в Португалия и по специално последната му вечер.....
4 ) Залезите там
5 ) Никога няма да забравя и изгревите...(пак там)
6 ) Последният учебен ден.
7 ) Първият път когато отидох на кандидат-студентски изпит (през март

)
8 ) Онази вечер, когато валеше много, а аз тичах.
9 ) Последната разходка с кучето ми.
10 ) Онази среща, която беше първа и последно, но вечна.
11 ) Първият път, когато....
12 ) Първото ми пътуване извън страната(сам) и престоят на летище ''Шарл дьо Гол''(Франция).
13 ) Есента през която се влюбих и пролетта, през която разбрах, че не трябваше да го правя.
14 ) Книгата, която прочетох толкова много пъти и филмът, който мога да разкажа и на сън.
15 ) Песента, която ми напомня за нея....
16. Дъждът през лятото, който отмива всичко за миг и после пак изгрява слънце.
17. Премълчаните неща, които копнея да чуя някой ден.(когато разбрах какво искам да чуя, открих, че наистина съм пораснал.)
...............
Седемнадесет мига от пролетта (на руски: Семнадцать мгновений весны) е съветски телевизионен черно-бял сериал, заснет през 1973 г. Създаден е от ''Горки Филм Студио'' по едноименната книга на Юлиан Семьонов. Режисьор е Татяна Лиознова.
...............
Това е от мен.Ели, очаквам да се включиш и да прочета ''изтритите думи''.
Все пак, ако темата се дублира с тази на Кристо, МОЛЯ ------