Дата и час: 16 Яну 2026, 15:47

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 36 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Фейсбук-страница за двойки?
МнениеПубликувано на: 10 Ное 2012, 16:47 
очарователен тормозник
Аватар

Благодарил (а): 410 пъти.
Здравейте, пак съм аз, Кристо. Помните ли ме? Отдавна не съм пускал тема в този раздел, та реших да напомня за себе си, за да не забравяте за форонния доайен.

Вижте това:

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5278771

Цитат:
Социалната мрежа "Фейсбук" дава възможност на обвързаните двойки да създадат съвместна страница, която да разкрива всичко, което им се случва.

Страницата ще включва всяко събитие, на което двойката е присъствала, всяка обща снимка и всеки пост на стената.

Та, какво мислите вие по темата? Ще си направите ли обща с вашите гаджета (или гадже, ако е само 1). Има ли смисъл? До какво ще доведе? Какви проблеми може да имате? Толкова много въпроси, толкова малко постове по темата.

Нека го обсъдим! :cheers:

you've arrived at panic station!

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Фейсбук-страница за двойки?
МнениеПубликувано на: 10 Ное 2012, 18:30 
Proud and Noble Man
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Никога. Личният живот затова е личен. Който иска да се фука с това колко е щастлив и обвързан - нека, всЕкакви ги има по белия свят. Но за мен е абсурд. Ми като захванат да се карат, на тая страница и сеирът им ли ще излиза? Тц-тц. Това и Оруел не би го измислил и в най-грубата чернова на "1984", па тук доброволно искат го правят.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 10 Ное 2012, 18:36 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Абсурдно е и никога не бих го направила. Най-малкото (наистина най-дребната рационална причина, поради която не бих го направила), нямаме особено много общи приятели и не ми се гледат новини във фийда от негови познати, които съм виждала веднъж (или не съм виждала изобщо).
Ама не, сериозно... Как? Все едно да имаме общ мейл. Непосилно ми е да си го представя, а не е да нямам въображение. Аз даже relationship status-а не съм си сменила толкова време и ми е някак неестествено да го направя дори и сега. В смисъл, никога не съм имала изобщо такъв статус - нито когато бях сингъл, нито след това.

Иначе имам 1-2 познати такива случая, но става дума за хора, които бяха женени години наред, преди изобщо да тръгнат да се регистрират във Фейсбуук и просто си направиха един акаунт. Обаче пак ми е странно и откровено непонятно - все едно не са отделни личности.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 10 Ное 2012, 18:41 
Драскач
Аватар

Благодарил (а): 56 пъти.
Цитат:
Необвързаните не трябва да се чувстват пренебрегнати, защото мрежата предлага същата опция, но за приятели.
хахахахахаха

Не бих си направил. Просто няма какво повече да измислят и бълват глупости.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 10 Ное 2012, 19:58 
Добрата фея
Аватар

Благодарил (а): 920 пъти.
за.
така приятелката на Гошо, няма да ме трие периодично от неговите приятели.., ше съм тяхна обща приятелка и няма какво да се прави на интересно тва дете..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 10 Ное 2012, 20:00 
очарователен тормозник
Аватар

fak написа:
за.
така приятелката на Гошо, няма да ме трие периодично от неговите приятели.., ше съм тяхна обща приятелка и няма какво да се прави на интересно тва дете..

Можеш да си направиш общ профил с него, а той в личния си да е обвързан с нея, така хем агнето сито, хем кокошката цяла...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 10 Ное 2012, 20:04 
Добрата фея
Аватар

Благодарил (а): 920 пъти.
не искам общ профил с гошо.
Искам приятелката му да спре да ме трие от фейсбук.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 10 Ное 2012, 20:12 
очарователен тормозник
Аватар

Сори, гаджетата в ценностната система на мъжете са 1 ниво над всички други жени. Гошо е с вързани ръце, а приятелката му явно не е съгласна на преговори...

За утеха, бих ти казал, че сигурно е неква грозница.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2012, 00:21 
Inis Mona
Аватар

Благодарил (а): 130 пъти.
Мда. Ако само грозните жени бяха психясали и ревниви светът щеше да е доста по-добро място :mrgreen: . Въпрос на комплекси, не на качества.
Иначе идеята е тъпа и абсурдна, фейсбук също.

за себе си

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2012, 00:26 
очарователен тормозник
Аватар

Защо да е тъпа? Не искаш ли да имаш контрол над мъжа ти? Пък и не баш контрол, колкото официално да е записан, че е твой и хората да знаят, да не говорят с него, да не му се свалят. Пък и за тебе, от негова гледна точка.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2012, 01:08 
Inis Mona
Аватар

Ако има желание, има и начин. Тези опити за контрол са само нерви и унижение. Никой не можеш да вържеш, както и никой нищо не може да ти гарантира.
Еле пък един статус обвързани... кого ще спре? Него или нея?
Грозно е.
Ти ако с поведението си не даваш достатъчна яснота, че не искаш и не търсиш съответното внимание, единият фб нищо няма да промени. Просто при първият реален проблем ти става ясно, че връзката не се гради на това колко дълго си говори с теб по телефона, предложил ли ти е брак на втория месец или колко пъти ти пише, че те обича и ти поства мили картинки и уж нищо не крие от теб. Иде реч за сигурност и това къде се опитваме да си я намерим, когато ни липсва. Дали сигурност в партньора или чиста проба комплексарщина.
Както казах има различни канали за действие. И човек ако иска, може. Въпросът е да обичаш, не да се страхуваш, и да се оставяш да бъдеш обичан.

За свалянето - нормално е да ти свалят половинката. Не е проблем, когато нещата между вас си са на място. А те не са, ако след като видиш как някоя му намига, почваш да го молиш да смени профилната си с някоя ваша обща снимка. Няма нищо по-отблъскващо от ревнив/несигурен партньор. Да не говорим, че такъв просто си ПРОСИ да го излъжат. Ама много жестоко. Щото никой не иска проблеми и истерии и като види, че насреща има някой нестабилен, ще лъже и маже за най-малкото. Ми нормално...

Горното от опит го казвам. Колкото по-малко драма и нерви, толкова по-малко драма и нерви.

за себе си

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2012, 01:34 
очарователен тормозник
Аватар

Това за картинките ми напомни за нещо - имам една приятелка, която е с нейния от около 2год някъде и за нея той е единствения ЧОВЕК на света. Разбирай го, както го чуваш. Не просто не му дава повод да се съмнява в нея, ами изобщо тя е като пристрастена към твърда дрога. И така 2 год. И въпреки това е адски забавно, как той с повод и без повод пуска разни неща по стената и, било то романтична песен, картинка на котенца, такива неща, които не отиват нито на сериозен човек като него, нито на нея. Един вид да се опитва да и печели доверието, при положение, че си дава сметка (или пък не), че нейното доверие в него е негубяемо и вярата е почти фанатична. Или да я умилостиви, въпреки, че тя се съгласява с всичко което той каже, иска, прави и прочее...

Защо, брат, се унижаваш така, тогаз? Песни на Браян Адамс? Коя година сме за бога? Коя страна сме? Кой пол сме?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2012, 02:02 
Inis Mona
Аватар

Не, аз нямам проблем с милите жестове. Но да са лични. И не да пращаш някакви песни... ей така, щото са класика любовни. Ми неудобно ще ми е. Не само да пратя нещо такова, но и да получа на стената си. И как да отговоря? "<3"?
Виж друго си е да ти пуснат Браян Адамс по радиото, докато миете заедно чинии /примерно/, и да ти кажат "обичам те" и да те гушнат със сапунени мокри ръце :drunken:.
Много странни неща съм виждала, но стабилните двойки рано или късно израстват от тях. То си е детинско и е типично най вече за тези, които досега не са имали сериозна връзка и просто не знаят още как да се справят с проблемите си. Иначе е лесно да се говори :mrgreen: , но аз при все, че съм се нагледала много и уж всичко знаех така .ср.х нещата, че почти съсипахме отношенията си с човека, с когото съм, ей така, за нищо. Ама буквално. Нищо не ни спаси и единствената причина сега да сме заедно е, че наистина се обичаме и тази наша любов ни помогна да пораснем. Защото ако не обичаш, какво ще стане... обвинения насам-натам, а причината? За доизбистряне и евентуално научен урок за следващата връзка. Ама, пак - трябва да е взаимно. Да е искано.

за себе си

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2012, 09:05 
A Soul Lost in Endless Time
Аватар

Благодарил (а): 249 пъти.
Ауу, нее! Как така ще те гушне със сапунени мокри ръце? А какво става с яката черна тишъртка, цялата в надписи на Слейър, например? И като потече сапунът по дънките, та чак ти влезе в джоба? Не, не! :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2012, 09:11 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
Ни ми казвай, че не се сещаш веднага за решението на проблема с намокрянето на дрехите, когато двама мият чинии в контекста на горната ситуация? ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 36 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща