|
Според мен не е до етап от връзката, а до качеството и сама по себе си. Някои неща не се изменят във времето, те просто са си. Без значение дали е млада, средна или дълга връзка. Сигурно се чудите, за какво говоря? Ами за човека разбира се - ако е супер, готин и прочее, не ви се иска да се отделяте от него и за секунда. Ако е скучен, спрял или "закъсал" (има си речник на бургаските лафове в интернет, няма да ви обяснявам) - гледате по-рядко и при необходимост (купони с общи познати, лекции, тук-там секс, колкото за статистиката и така).
Обаче има 1 тънък момент, който сигурно не сте загрели от първия ми абзац (то и аз не го загрях в първия ми абзац, ама затва имам втори) - че дори в рамките на 1 връзка, оценяването на партньора може да е коренно различно. Ако момчето иска да е по 20 часа на ден с женката си, това не значи, че тя иска същото! И обратното. Може той да е супер-як, примерно и тя да го тормози и да му се лепва постояно, но пък самата тя да е спряла и закъсала (казах по-горе за този термин) - и съответно той да си ограничава срещите с нея за "кво ново,кво правиш" и кежуал секс.
За една стабилна връзка е важно двамата да са на 1 ниво на "готиност" или ако сте песимисти - да са еднакво спрели/закъсали типове. Тогава желанията за виждания съвпадат и всички са щастливи и наричаме това "перфектната връзка" - дай боже всеки му! Проблема е, че повечето хора си харесват или някой над нивото им, или някой под него и няма угодия. Ама то тва е живота... какво да ви го говоря...
_________________ Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes... ...and this chaos, it defies imagination! Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives - you've arrived at panic station!
|