Дата и час: 16 Яну 2026, 21:15

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 39 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Ревниви ли сте?
Да, много 39%  39%  [ 29 ]
Не, изобщо 17%  17%  [ 13 ]
Само ако имам сериозен повод 44%  44%  [ 33 ]
Общо гласове : 75
Автор Съобщение
 Заглавие: За ревността
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2007, 20:38 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Отдавна се чудя дали да пусна тази тема (надявам се да не се мотая вече нещо подобно из форума!!!), но накрая все пак се реших.. Та.. става въпрос за ревността - мой наболял напоследък проблем. Смятате ли, че тя е нормална част от всяка връзка като индикатор на чувтвата или точно обратното - че показва липсата на доверие? И изобщо.. какво смятате по въпроса за ревността?:)

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2007, 20:42 
Плиний Стари
Аватар

Според мен е нормално когато обичаш някого да ти трепери под лъжичката,когато някоя мацка/пич се лигави на твоя човек/твойто момиче , още повече ако е пред теб....но всичко в границите си...защото когато те се прескочат,ревността може да стане опасна

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2007, 20:59 
В началото бе словото
Аватар

А не ти ли се е случвало да ревнуваш без да имаш някакъв повод (имам предвид без някой да се сваля с половинката ти)? Аз просто съм ужасна и непрекъснато ревнувам приятеля ми (не поради липса на доверие), а и аз не знам защо... Мисля си, че не е нормално, защото повече от всичко ценя свободата си и въпреки, че се опитвам да се спра, не става... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2007, 22:38 
Стенограф
Аватар

Благодарил (а): 218 пъти.
оууу,аз лично съм голям Дзвер :lol: направо съм непоносима,ревнувала съм и с повод и без повод,ама и мен така ме ревнуват,тъй че нека му е,да види на мен какво ми е като ме обвинява в пълни глупости :twisted:
в интерес на истината може би имам прекалено развито чувство за собственост и само някоя прокраднала се неканена мисъл или представа е готова да ме изкара извън кожата ми от гняв :? абе кофти е да си толкова ревнив,защото излишно си тровиш нервите,но като ти е в кръвта малко трудно можеш да успееш да се овладееш :roll: аз поне трудно гоня "лошите" мисли от главата си,даже понякога проявявам и мазохизъм и целенасочено се измъчвам за глупости...знам ли,сигурно не съм добре сама да си причинявам страданията,понякога дори да си ги измислям,ама ко да се прави :lol: теле съм си :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2007, 23:20 
The best things in life aren't things
Аватар

Благодарил (а): 1423 пъти.
Ревността е много забавно нещо. Преди мислех и винаги съм твърдял, че съм много ревнив. Оказа се, че не съм. Няма нищо лошо в ревността, стига да не е натрапчива. Глупаво е да не мога да се срещна с приятелка, защото приятелят й ще ревнува. Ако има доверие между партньорите, ревността би трябвало от само себе си да затихне. Ако я има все пак е интересно, показателно е за някаква тръпка :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2007, 08:47 
Пишете, о, братя
Аватар

аз също не съм, но гаджето е :roll: Писнало ми е да ми се държи сметка с кого излизам и какво правя :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2007, 10:38 
Дивото зове
Аватар

Аз ревнувам най-добрата ми приятелка... :oops: Ама...то...си има обяснение, ама е лично...

Последна промяна feichka на 30 Сеп 2007, 14:31, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2007, 12:42 
От дъжд на вятър
Аватар

Аз мисля че съм прилично ревнива,моето по-скоро недоверие в мене си и недоверие в другите.Ясно ми е че приятелят ми няма да ми изневери,но не ми е ясно че да кажем някоя овца няма да го открадне :lol: Но не обичам мен да ме обвиняват и да ме ревнуват така сякаш бих отвърнала,искам доверие в мен и аз имам доверие в него и някакви такива работи :shock: Приятелки от женския вид не ревнувам,много е лесбийско,мразех като ме ревнуваше една,направо все ендо съм и гадже,та за това и получи ритник. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2007, 13:17 
На границата м/у миналото и настоящето...
Аватар

Винаги съм живяла в заблудата, че съм прекалено ревнива, но приятелят ми направо ме нокаутира. Няма толкова силна ревност, когато му кажа, че ще излизам с приятели (без приятелки) - като че ли е повече от ясно, че едва ли не харесвам и ме харесват всички и някой от тях ще ме открадне. Абсурдно е, но пък как ли щях да се чувствам, ако изобщо не ревнуваше?! :roll: Ох, телешка му работа. :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2007, 16:37 
Постоянно присъствие
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Моят приятел за 2години и половина веднъж не ми е дал повод за ревност. Не бих казала, че съм ревнива. Случва се съвсем рядко и то не от даден човек, а примерно от нещо, което той иска да прави и няма как да се видим :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2007, 17:36 
sundancer
Аватар

"ревността е крайна форма на егоистичния стремеж към притежание,при който се очаква единия да дава любовта си само и единствено на другия без каквито и да било отклонения от установените норми на поведение."

истинската обич не признава егоизъм.

De tantos desejos aflitos...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2007, 17:37 
sundancer
Аватар

"ревността е крайна форма на егоистичния стремеж към притежание,при който се очаква единия да дава любовта си само и единствено на другия без каквито и да било отклонения от установените норми на поведение."

истинската обич не признава егоизъм.

De tantos desejos aflitos...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2007, 22:03 
В началото бе словото
Аватар

Хмммм, има различни видове любов... но естествено, че очаквам от него само мен да обича по този начин :P (при нас не става въпрос за отворена връзка все пак)... Нима това значи, че съм ревнива?!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2007, 22:29 
Стенограф
Аватар

Благодарил (а): 218 пъти.
renesanz написа:

е то остава да я даде и на някой друг.... :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2007, 09:02 
metal angel with daemons inside
Аватар

Преди 2-3 години бях зверски ревнива. Не съм съвсем сигурна, но в голяма степен това беше нещото, което провали връзката ми с първата ми любов. Сега вече си избих от главата подобни глупости. :roll: Няма къде да намери друго такова невероятно същество като мен :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 39 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща