Дата и час: 16 Яну 2026, 23:15

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Влюбена в затворник
МнениеПубликувано на: 27 Яну 2008, 16:59 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Здравйте,моят проблем е следния-гаджето ми е в затвора вече година и половина.Все още няма присъда и не го пуснаха под гаранция докато му гледат делата.Адвокатите казаха,че последното дело ще е март и те ще направят всичко да го извадят,а ако го осъдят няма да е повече от 4год Тук идва и моя проблем-аз с всеки изминал ден съм все по-влюбена в него говорим си всеки ден как ще бъдем заедно,как ще имаме деца и как ще се казват те,той ми разказва неговите мечти,които са супер простички като например как иска да изпие едно кафе разхождайки се по улицата :cry: :cry: :cry: и т.н.И сега кулминацията-вчера ми предложи да се ожениме :roll: :roll: :roll: Аз съм ужасно щастлива от неговото предложениерно и в същото време страшно притеснена.Как бихте постъпили вие,просто ми се иска да чуя различни гледни точки.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Влюбена в затворник
МнениеПубликувано на: 27 Яну 2008, 17:08 
sundancer
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
защо е в затвора ако не е тайна???
изчакай да излезе и тогава го обсъдете,не прави прибързани неща. няма никакъв смисъл да се жените ако го осъдят.после само ще съжаляваш. не знам как стоят нещата,не мога да ти кажа какво да направиш,ти знаеш най-добре....

De tantos desejos aflitos...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Яну 2008, 17:09 
wild child
Аватар

Абе тая тема малко като от "Лична драма"... Нереално ми се струва това да ти е първият пост във форум. :roll:

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Яну 2008, 17:46 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 58 пъти.
На твое място, бих отишъл на http://forum.bg-mamma.com/ и бих питал там. Т'ва с добри намерения.
Но ако бях аз, никога нямаше да попадна в подобна ситуация :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Яну 2008, 17:47 
Неебателна.
Аватар

Благодарил (а): 806 пъти.
Ае бг мамите не го заслужават
teenproblem.net

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Яну 2008, 21:27 
очарователен тормозник
Аватар

Благодарил (а): 410 пъти.
Познавам един пич от УАСГ, който разбира от строежи, може да чертае, кажи затвора и ше го вкараме да помогне с измъкването...

А сега сериозно - няма проблем да се ожените принципно, не че съм запознат де... но ако ти се живее с мъж в затвора, какво чакаш - вдигай сватба... прави деца... или просто го отложете за след 4 години примерно... ако любовта ви е все така силна, ше издържите... надявам се не бързаш с живота си...

пс: ако не е строго секретно или следствена тайна - за какво е в затвора...

пс2: ако му трябва адвокат - ЮФ си има под-форум пусни тема ... бъзик де, не се впрягай... :mrgreen:

you've arrived at panic station!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Яну 2008, 21:49 
Вазов
Аватар

Ох, добре се посмях на горните постове :lol: :lol:

Сега, сериозно по темата. Не знам дали наистина имаш такъв проблем, но те съветвам да не го правиш. :!:
Първо, ми се вижда много егоистично от негова страна да ти предлага брак, при условие че даже още не знае присъдата си. По тоя начин той много стратегически те "връзва" (знам, че звучи грубо) . Много нечестно спрямо теб! :? Все пак си мисля, че любовта не стремеж да се вкопчиш за някого. А това ми изглежда точно така. Иначе не си казала от колко време сте заедно, на какви години сте, а това са си важни фактори!
Но пък ако вътрешният ти глас ти казва да го направиш... действай. :alien: Какво значение имат тогава някакви мнения на непознати хора? :)

No more turning away?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Яну 2008, 22:34 
Sick Satisfaction
Аватар

Благодарил (а): 357 пъти.
Самият факт, че си стигнала до форуми и до искане на мнение от непознати, ми говори, че явно не си толкова щастлива и влюбена, колкото се изкарваш ;) А ако е така, то аз се успокоявам, че още има искрица здрав разум в главата ти. И сега вече мога да си кажа искреното мнение, колкото и грубо за звучи ----> Ти луда ли си да се хванеш с толкова проблемен мъж!? Толкова ли не ти стигнаха хилядите млади, свободни и сравнително нормални хубави български мъже, та си се лепнала за някаква отрепка с неизвестно бъдеще? Зарязвай го и бягай! Той няма достатъчно акъл да се сети, че с неговото положение е НЕСПОСОБЕН да има дори нормална връзка с жена, пък камо ли семейство, пък виж го ти наглият тип и брак тръгнал чак да предлага! И ако имате деца, кой ще ги гледа тия 4 години? Може би ти? Сама? И какво ще им говориш за баща им? Абе ти луда ли си! Не пропилявай 4 години от младостта си за един идиот! Ако толкова държиш да бъде някой идиот, то поне си избери такъв, който да е наблизо, когато ще имаш нужда от него! :idea:

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Яну 2008, 23:10 
Стенограф
Аватар

може да е богат бе :) мъж с много пари на твое разположение и в затвора.. какво по-хубаво от това :lol:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Яну 2008, 23:12 
Cthulhu fhtagn
Аватар

Щом е в затвора... едва ли сексуалният ви живот ще е същия :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Яну 2008, 23:26 
Sick Satisfaction
Аватар

Благодарил (а): 357 пъти.
begemot_ написа:
може да е богат бе :) мъж с много пари на твое разположение и в затвора.. какво по-хубаво от това :lol:

Е, тогава едва ли щеше да се терзае със сърдечни въпроси, а тихо-мълком да се венчае, да му вземе паричките и да си намери някой свободен да ги пръскат ;)

Methuselah написа:
Щом е в затвора... едва ли сексуалният ви живот ще е същия :mrgreen:

Ех! :P Как уби романтиката само! Аз очаквах такова изказване от Георги, примерно, но ти изпревари... :lol: И като е засегнат въпроса - много е вероятно да стане точно така със сексуалния живот, без да искам да съм гадна ;)

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Яну 2008, 23:30 
The best things in life aren't things
Аватар

Благодарил (а): 1423 пъти.
Само те моля, недей да казваш "да" и после, след като излезе след 4 дълги години, крепен единствено от мисълта за теб, да му представяш гаджето си... Че пак ще го вкарат на топло... :bounce:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Яну 2008, 23:35 
Ice in the Rain
Аватар

Благодарил (а): 11 пъти.
изчакай и виж.Така ще тестваш себе си и другия.
Maybe love isn't something that happens to you. Maybe it's something you have to choose. - това е от един филм,който гледах наскоро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Яну 2008, 23:41 
очарователен тормозник
Аватар

Благодарил (а): 410 пъти.
Станислава - да не ти пука, не ги слушай... преди излизах с една затворничка и беше супер-яко, срещите ни бяха спонтанни и емоционални... точно я извеждам на среща и хоп след 30 минути патрулката я прибира пак на топло... аз се отървах само със забрана да гледам Призън Брейк... :mrgreen:

Но си имаше и добри страни - тя нямаше как да ми изневерява, пък и след известен период в обща килия с метълка-лезбиика, вече се навиваше на тройка... и си мисля, че ако не я бяха екстрадирали да я съдят в САЩ, щяхме да създадем прекрасно семейство... чували сте колко грижовни майки са афро-американките... ех, спомени, сълза напира в очото ми... но млъкни сърце... :cry:

you've arrived at panic station!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Яну 2008, 23:46 
От дъжд на вятър

stanislav_a написа:
Здравйте,моят проблем е следния-гаджето ми е в затвора вече година и половина.Все още няма присъда и не го пуснаха под гаранция докато му гледат делата.Адвокатите казаха,че последното дело ще е март и те ще направят всичко да го извадят,а ако го осъдят няма да е повече от 4год Тук идва и моя проблем-аз с всеки изминал ден съм все по-влюбена в него говорим си всеки ден как ще бъдем заедно,как ще имаме деца и как ще се казват те,той ми разказва неговите мечти,които са супер простички като например [b]как иска да изпие едно кафе разхождайки се по улицата :cry: :cry: :cry: и т.н.И сега кулминацията-вчера ми предложи да се ожениме :roll: :roll: :roll: Аз съм ужасно щастлива от неговото предложениерно и в същото време страшно притеснена.Как бихте постъпили вие,просто ми се иска да чуя различни гледни точки.[/b]

Явно ще поостане за дълго в пандела, та затова му и трябва някой да му носи цигари, да подкупва стражарите с ласки и да задоволява физиологичните му потребности в крайзатоврския хамбар или кенеф,за да продължи и там престъпното си съществуване. Препоръчителна литература: "Записки от мъртвия дом" или от *подземието", а по възможност и двете.
Те бълхарките си падат по мутри и бандити иначе не би могъл да се обасни обстоятелството, че 70% от тях имат вид на чалга скотеси (бел. от "скот")

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща