|
Аз, аз, аз!
Това ми е най-голямата краста.
Категорично НЕ пропускайте "Храбрият шивач" и "Барон Мюнхаузен" (първото го играят в Театър 199, следващият път е на 10ти ноември и в "Ариел"), а второто - в Т199 (4ти ноември) и Ателие 313.
Също така и "Кълбото" на Румен Гаванозов - утре го играе в Ателие 313, чакам тоя ден от края на миналия сезон. Също го играе и в ЦКТ, но по-рядко.
Препоръчвам още повечето спектакли на ЦКТ, като наблягам на заглавия като "Ние, врабчетата", "Коминкови приказки", "Пинокио: забранено за деца" (то си е за възрастни, странно е, но актьорската игра на мнозинството от актьорите е на невероятна висота), сега на 1ви предстои премиера на "В лунната стая" по Валери Петров. И като стана дума за Валери Петров, много негови неща за деца се играят в Младежкия, ако имате път натам.
Ако видите някога в програмата "Картонени мечти" - не се колебайте, това е един от най-гениалните текстове, които познавам, а аз, ярвайте ми, познавам доста. Продукция е на "Ариел", но май миналата година го свалиха. Ако ще се играе пак, ще пиша задължително.
Друго... Имената Слави Маленов и Петър Пашов би следвало да ви говорят нещо - където ги видите - смело.
Мога да препоръчвам изключително много провинциални куклени театри - Пловдив и Стара Загора правят прекрасни неща, Кърджали извадиха премиера преди 2 седмици, Бургас имат няколко много читави постановки (особено "Както ви харесва")... зависи какво ви интересува.
Ммммм... дано съм била полезна.
_________________ "Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
|