|
Морска сол рулира.
-Кажи ми сега. Ти гризал ли си си ноктите на краката например?! -Аре стига с тия нокти! -ААААААА, боли, А? -Гризал съм ги, не боли. -Кога? -Като малък. -И как спря? -Ми спрях, как няма да спра. -Защо? -Ми не мога да ги стигам вече! -Ми не те ли дразни сега, като порастна, че не можеш да си захапеш палеца на левия крак например?! -Дразни ме. -И какво правиш, като те дразни?! -Чопля го бе, к'во! -Как го чоплиш? -Е, така бе! С ноктите на ръцете го чопля! Как го чопля! Аре стига вече! -Че ти нямаш нокти на ръцете.. -Нямам сега. -Никога не си имал. -Добре де. Преди да си изгризя ноктите на ръцете, първо си изчоплям ноктите на краката и чак след това си изгризвам ноктите на ръцете. -Не те ли е гнус? -Ми.. че аз винаги си мия ръцете, след като си изчопля ноктите на краката бе, бастун! -Не е ли по-лесно преди това да си измиеш краката и да не ставаш да се разхождаш всеки път..? -Аре стига с тия крака бе, стига с тия крака... ХРАНЯ СЕ! -Добре, извинявай.. -Моля. -Значи сега.. като ти гледам ръцете на к'во приличат, ще трябва доста да почакаш, докато ти порастнат ноктите на краката достатъчно, че да можеш да си чоплиш ноктите на краката. -Ти не се притеснявай, те едновременно си растат. -Ама ти май никога не ги дочакваш. -Чакам ги аз, чакам ги. -И за колко време порастват? -За 14 дена! -Е, не ти ли е скучно през това време? -Ти като кажеш някоя дума правилно, скучно ли ти е бе?
_________________ ... и станахме всички ветропоказатели, еднакви по форма и еднакви по цвят.
Право, I-ви курс, 6-та група.
|